counter

Θετικοί στον κορονoϊό ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον: Το ανακοίνωσαν στο Instagram

Θετικοί στον κορονoϊό ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον: Το ανακοίνωσαν στο Instagram
Θετικοί στον κορονoϊό ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον: Το ανακοίνωσαν στο Instagram

Συγκεκριμένα, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις στην Αυστραλία, οι οποίες έδειξαν πως και οι δυο τους έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Η ανάρτηση του Τομ Χανκς

«Γειά σας φίλοι. Η Ρίτα και εγώ είμαστε εδώ κάτω στην Αυστραλία. Νιώσαμε λίγο κουρασμένα, είχαμε κρυάδες και κάποιους πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε ρίγη που ήρθαν και έφυγαν. Λίγο πυρετό επίσης. Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορονοϊό και βγήκαν θετικές. Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Χανκς, θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς, ο οποίος παράλληλα υποσχέθηκε να κρατάει τον κόσμο «ενήμερο» και συνόδεψε την ανάρτηση με μια φωτογραφία που εικονίζει έναν κάδο απορριμμάτων νοσοκομείου από τον οποίο εξέχει ένα λευκό γάντι μιας χρήσης.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Αυστραλία για τις προετοιμασίες μιας ταινίας του Μπαζ Λούρμαν για τον Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία ο ηθοποιός πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει, υποδυόμενος τον μάνατζερ του.

Ο 63χρονος Χανκς είναι ο πρώτος χολιγουντιανός αστέρας που αποκαλύπτει ότι μολύνθηκε από τον SARS-CoV-2.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR