counter

Θετικοί στον κορονοϊό ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Θετικοί στον κορονοϊό ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Θετικοί στον κορονοϊό ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ωστόσο ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ και καθημερινά σημειώνονται χιλιάδες κρούσματα στη χώρα μας.

Ανάμεσα σε αυτούς που νοσούν αυτό το διάστημα είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε επίσης - Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η αντίδραση τους όταν ρωτήθηκαν για τη συμμετοχή τους στο “Survivor All Star”

Ο Σάκης Κατσούλης κοινοποίησε στο Instagram φωτογραφία που κρατάει ένα θερμόμετρο και στο βάθος η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κοιμάται στον καναπέ του σπιτιού τους και έγραψε: «Αρρώστησε το κορίτσι μου».

Λίγο αργότερα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κοινοποίησε ένα instastory και γνωστοποίησε πως τόσο αυτή όσο και ο Σάκης Κατσούλης είναι θετικοί στον κορονοϊό και περιέγραψε τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει. 

«Κόλλησα και εγώ! Από εχθές το βράδυ έχω 38,5 πυρετό, αν δεν πάρω παυσίπονο κάθε 3 ώρες δεν πέφτει και πονάει όλο μου το κορμί! Καιρό είχα να κοιμηθώ τόσο πολύ! Τα παυσίπονα μου έχουν δημιουργήσει υπνηλία, με αποτέλεσμα να θέλω να κοιμάμαι συνέχεια! Αν κάποιος δεν το έχει καταλάβει φυσικά και έχουμε covid! Όχι που θα την γλύτωνα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πρέπει να προσέχετε όλοι σας και ο καθένας ξεχωριστά… γιατί τώρα νομίζω πως είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα και ο ιός βρίσκεται σε μεγαλύτερη έξαρση! Προσοχή λοιπόν… Να φοράτε μάσκες όπου χρειάζεται και ας μην σας το επιβάλουν!», έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από το Instagram της Μαριαλένας Ρουμελιώτη:  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR