counter

Θετική στον κορονοϊό η Έλλη Κοκκίνου: "Τριπλά εμβολιασμένη και με ήπια συμπτώματα"

Θετική στον κορονοϊό η Έλλη Κοκκίνου: "Τριπλά εμβολιασμένη και με ήπια συμπτώματα"
Θετική στον κορονοϊό η Έλλη Κοκκίνου: "Τριπλά εμβολιασμένη και με ήπια συμπτώματα"

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία το γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της ακολούθους, ανεβάζοντας στα instastories το θετικό της τεστ.

Η Έλλη Κοκκίνου ενημέρωσε παράλληλα πως έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου, ενώ μέχρι στιγμής το περνάει με ήπια συμπτώματα. 

«Ευτυχώς που δεν είχα κάνει σχέδια για το τριήμερο. Έφτασε και η σειρά μου. Τριπλά εμβολιασμένη και με ήπια συμπτώματα» έγραψε η Έλλη Κοκκίνου.

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Έλλη Κοκκίνου είχε αποκαλύψει τους λόγους που δεν πρέπει να νοσήσει με κορονοϊό: «Επισήμως δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες. Έχω άσθμα από 3 ετών και κάνω εισπνεόμενα. Το 2001 είχα μπει νοσοκομείο για 3 βδομάδες και 3 μέρες μπήκα στην εντατική. Νοσηλεύτηκα με πνευμονία, λοίμωξη αναπνευστικού και πνευμοθώρακα. Είμαι από αυτούς που δεν πρέπει να περάσουν κορονοϊό».

Σε μια πιο πρόσφατη συνέντευξή της, η Έλλη Κοκκίνου είχε δηλώσει επίσης: «Έχω άτυπη κοιλιοκάκη. Είναι η πιο ελαφριά μορφή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή πάρα πολύ δύσκολη στο να πάω έξω για φαγητό, να ταξιδέψω. Η κοιλιοκάκη είναι μία αρκετά σοβαρή πάθηση για τους περισσοτέρους ανθρώπους, γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σε μένα δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία. Έχω αλλεργικό και βρογχικό άσθμα, γι’ αυτό και ήμουν πολύ προσεκτική την πρώτη εποχή του Covid και τώρα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR