counter

Θεοχάρης Ιωαννίδης: "Στο χωρισμό των γονιών μου, έπεσαν τα μαλλιά μου σε 3 μέρες. Ξυπνούσα & έβλεπα παντού τρίχες"

Θεοχάρης Ιωαννίδης: "Στο χωρισμό των γονιών μου, έπεσαν τα μαλλιά μου σε 3 μέρες. Ξυπνούσα & έβλεπα παντού τρίχες"
Θεοχάρης Ιωαννίδης: "Στο χωρισμό των γονιών μου, έπεσαν τα μαλλιά μου σε 3 μέρες. Ξυπνούσα & έβλεπα παντού τρίχες"

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή JOY και τον δημοσιογράφο Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πώς αντέδρασε στο χωρισμό των γονιών του ενώ αποκάλυψε ποιοι λόγοι τον οδήγησαν να φύγει στο εξωτερικό.  

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μιλώντας για τον χωρισμό των γονιών του και την μετακόμιση του από την Γερμανία στην Ελλάδα με την μητέρα του αποκαλύπτει: "Δεν είμαι το πρώτο παιδί που μεγάλωσε με χωρισμένους γονείς. Ο λόγος που φύγαμε από τη Γερμανία, το 2007, ήταν ο χωρισμός τους. Βίωσα έντονες καταστάσεις τότε, αλλά στα 15 ούτως ή άλλως οι περισσότεροι τα βιώνουμε όλα έντονα. Εμένα έτυχε να μου πέσουν όλα τα μαλλιά μέσα σε τρεις μέρες. Αλλά αυτό ξεπεράστηκε γρήγορα, είμαι παιδί που προσαρμόζεται".

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Θεοχάρης Ιωαννίδης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πρωταγωνιστούσε σε επιτυχημένα σήριαλ και μουσικές σκηνές, μέχρι που ξαφνικά πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο εξωτερικό: "Ήταν μια εποχή που έκανα πολλά πράγματα μαζί, μια εποχή που με φρίκαρε… Έκανα αξιόλογα πράγματα, έκανα παράλληλα θέατρο, τηλεόραση, modelling και τραγουδούσα. Ένιωθα ότι ήμουν παντού και αυτό το πράγμα ξέρασε μέσα μου, μου δημιούργησε έναν πανικό γιατί ένιωσα ότι έκανα πάρα πολλά πράγματα μαζί, ότι άρχισα να καίγομαι και φρίκαρα. Και σηκώθηκα και έφυγα στο εξωτερικό".

Αυτή η άσχημη περίοδος τώρα ξεπεράστηκε όπως λέει ο ηθοποιός με την βοήθεια καλών φίλων και συναδέλφων του: "Με βοήθησαν πολύ συνάδελφοι στην Ελλάδα. Η Μαρία Καβογιάννη μου είπε » οι καριέρες χτίζονται με τα όχι». Εγώ νόμιζα ότι λέγοντας μόνο «ναι» πας μπροστά. Σε μια κρίση πανικού, πάλι, ο Σταμάτης Φασουλής μου είπε «κοίτα να δεις, ή θα πετύχουμε ή θα αποτύχουμε»… Αλλά νομίζω ότι τώρα έχω αρχίσει να ισορροπώ" κατέληξε.

Δείτε το video από την εκπομή Joy

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR