counter

Θεοχάρης Ιωαννίδης: "Μου έλεγαν πρόστυχα πράγματα. Μου πρότειναν χρήματα για να κάνουμε έρωτα"

Θεοχάρης Ιωαννίδης: "Μου έλεγαν πρόστυχα πράγματα. Μου πρότειναν χρήματα για να κάνουμε έρωτα"
Θεοχάρης Ιωαννίδης: "Μου έλεγαν πρόστυχα πράγματα. Μου πρότειναν χρήματα για να κάνουμε έρωτα"

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! παραχώρησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τους λόγους που τον ανάγκασαν να μείνει για λίγο καιρό εκτός Ελλάδας, να αποστασιοποιηθεί και να απομυθοποιήσει το κομμάτι δημοσιότητα.

Ο ηθοποιός έγινε κουρέλι όταν λάμβανε μηνύματα με ανήθικες προτάσεις…

Κάνοντας την αυτοκριτική του παραδέχεται ότι έχασε τον εαυτό του και έγινε δέσμιος της σέξι ημίγυμνης εικόνας που αντιπροσώπευε. Κάποια πράγματα τον έκαναν να χάσει το δρόμο του κάτι που τον έκανε κουρέλι. Η εικόνα του Θεοχάρη Ιωαννίδη είχε συνδεθεί αποκλειστικά με το καλογυμνασμένο του κορμί, το όμορφο πρόσωπο με τις γωνίες και τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις που διαδέχονταν η μια την άλλη. Σε αυτό το διάστημα έπαθε και το πρώτο σοκ. Οι ανήθικες προτάσεις έπεφταν βροχή και πολλοί ήταν αυτοί που τους πρόσφεραν ακόμη και χρήματα.

Στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μηνύματα που δεχόταν δεν ήταν για το ταλέντο του και τη δουλειά του αλλά για την εξωτερική του εμφάνιση. Μέχρι και χρήματα πρότειναν στο Θεοχάρη Ιωαννίδη για να κάνει έρωτα με άτομα που τον έβλεπαν σαν αντικείμενο ηδονής.

“Έγινα… κουρέλι. Άνοιγα το facebook να διαβάσω μηνύματα και είχα μόνο σεξουαλικές προτάσεις. Εκεί έπαθα το πρώτο σοκ. Άρχισα να σβήνω τις ημίγυμνες φωτογραφίες και να διαγράφω όλους εκείνους που, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία, μου έλεγαν ευθέως τα πιο πρόστυχα πράγματα. Μετά άρχισαν όλα να μου φταίνε”.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τον έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις ο Θεοχάρης Ιωαννίδης απαντά: “ Συνεχώς. Και χωρίς ντροπή. Μου πρότειναν μέχρι και χρήματα για να κάνουμε έρωτα.”

Ανοίγει καινούρια σελίδα στη ζωή του

Αυτή τη στιγμή έχει αφήσει πίσω του το φαίνεσθαι έχει αφοσιωθεί στην ουσία. Θέλει να ξεχάσει τις ανήθικες προτάσεις και όλα αυτά που τον σόκαραν και να ασχοληθεί με την υποκριτική και το τραγούδι που λειτουργούν ως ψυχοθεραπεία για εκείνον. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR