counter

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Αποκαλύπτει τι έκανε 1,5 χρόνο αφού κόπηκε το «Κόκκινο Νυφικό»!

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Αποκαλύπτει τι έκανε 1,5 χρόνο αφού κόπηκε το «Κόκκινο Νυφικό»!
Θεοχάρης Ιωαννίδης: Αποκαλύπτει τι έκανε 1,5 χρόνο αφού κόπηκε το «Κόκκινο Νυφικό»!

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και την τηλεόραση μέσα από τη δραματική σειρά μυστηρίου «Η Επιστροφή», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, μετά από 1,5 χρόνο απουσίας. Ο ίδιος, μετά το πρόωρο τέλος της μαύρης κωμωδίας «Κόκκινο νυφικό» των Βάνα Δημητρίου – Αντρέα Γεωργίου επέλεξε να φύγει από την χώρα μας και αποκαλύπτει στο περιοδικό «MYtv» και τη Σοφία Τσίρκα τι έκανε…

Πριν σε δούμε στην «Επιστροφή» βρισκόσουν στο εξωτερικό. Πως έγινε η πρόταση και αποφάσισες να συμμετάσχεις στη σειρά;
Έλειπα στο εξωτερικό και εκείνη την περίοδο επέστρεφα Ελλάδα με άδεια από την εταιρεία παραγωγής όπου δούλευα εκεί. Στην Ελλάδα θα καθόμουν έτσι κι αλλιώς περίπου 4 μήνες. Με πήρε ο Αλέξανδρος ο Πανταζούδης τηλέφωνο με τον οποίο είμαστε φίλοι χρόνια, μου πρότεινε τον ρόλο και την επόμενη μέρα μπήκα για γύρισμα. Ήταν εντελώς τυχαίο σαν αυτά που συμβαίνουν καμιά φορά στη ζωή. Τον Αλέξανδρο τον ξέρω χρόνια και ξέρω τις δουλειές του που είπα κατευθείαν ναι!

Σε δικαίωσε η επιλογή σου να συμμετάσχεις τελικά;
Ναι γιατί περνάω καλά. Γι’ αυτό με δικαίωσε. Με νοιάζει και το αποτέλεσμα και τα νούμερα όπως όλους μας αλλά το σημαντικότερο είναι ότι περνάω καλά. Δουλεύω από το 2007 εδώ, δεν είναι πολλά χρόνια, αλλά αισθάνομαι ότι δεν έχω ενοχές με την έννοια ότι δεν κάνω κάτι που δεν με εκφράζει και δεν περνάω καλά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR