counter

Θεοφανία Παπαθωμά: Τα κιλά που έχασε, οι αισθητικές επεμβάσεις και ο έρωτας με τον Γρηγόρη Πετράκο

Θεοφανία Παπαθωμά: Τα κιλά που έχασε, οι αισθητικές επεμβάσεις και ο έρωτας με τον Γρηγόρη Πετράκο
Θεοφανία Παπαθωμά: Τα κιλά που έχασε, οι αισθητικές επεμβάσεις και ο έρωτας με τον Γρηγόρη Πετράκο

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην οικογενειακή ζωή, την απιστία, τα κιλά που έχασε, αλλά και στον σύντροφό της, Γρηγόρη Πετράκο. Η ίδια ξεκαθάρισε παράλληλα ότι δεν έχει παρέμβει στο σώμα της με κάποια αισθητική επέμβαση.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να στερηθείς το παιδί σου. Τώρα το λέω και μου ‘ρχεται να κλαίω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή. Από τη στιγμή δηλαδή που λες ότι δεν μπορείς να μεγαλώσεις ένα παιδί. Εγώ, ας πούμε, δεν θα το έλεγα ποτέ! Κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη δεν θα έλεγα ποτέ πως δεν μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί ή θα το αφήσω κάπου αλλού για να κάνω κάτι άλλο. Θα έβρισκα έναν τρόπο, θα έκοβα τον λαιμό μου και θα το μεγάλωνα. Παιδί δεν θα άφηνα ποτέ πουθενά.

Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αλλά στη μοίρα που του αναλογεί. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της φροντίδας σίγουρα το καταλαμβάνουν τα παιδιά. Ο άνδρας πρέπει να έχει στο νου του τη γυναίκα, να την φροντίζει και να την ενεργοποιεί, να την γεμίζει» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Σχετικά με τον Γρηγόρη Πετράκο, η Θεοφανία Παπαθωμά τόνισε: «Ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο. Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε. Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως και ο θαυμασμός και η αγάπη. Ζήλεια δεν υπήρχε ανάμεσά μας. Το θέμα της απιστίας αφορά σε αυτόν που την κάνει, όχι στον άλλο. Αυτό φέρνει σε δυσμενή θέση τον ίδιο. Δεν μου έχει έτυχε να συγχωρήσω απιστία. Η αγάπη βέβαια λένε συγχωρεί τα πάντα».

Τέλος, η ηθοποιός δήλωσε ότι έχασε 3 κιλά και πως δεν τις αρέσει να κάνει παρεμβάσεις στο σώμα της.

«Αδυνάτισα. Μου είχαν μείνει 5 κιλά από την τελευταία εγκυμοσύνη. Έχασα τα 3 και έχω άλλα δυο. Μου αρέσει να είμαι φυσική και δε θέλω να παρεμβαίνω. Είμαι προικισμένη από την φύση και δεν έχω κάνει κάποια παρέμβαση, θα το πάω έτσι όσο αντέξω» ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR