counter

Θέμης Κανέλλος: Αποκάλυψε ποιος παίκτης του φετινού "Big Brother" πήγε σπίτι του

Θέμης Κανέλλος: Αποκάλυψε ποιος παίκτης του φετινού "Big Brother" πήγε σπίτι του
Θέμης Κανέλλος: Αποκάλυψε ποιος παίκτης του φετινού "Big Brother" πήγε σπίτι του

Στη νέα πρωινή εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου μίλησε ο Θέμης Κανέλλος. Ο πρώην παίκτης του «Big Brother» αναφέρθηκε ονομαστικά στον Ισίδωρο Δούνη που βρίσκεται φέτος στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και αποκάλυψε πως είχε πάει σπίτι του και τον ρωτούσε για το παιχνίδι.

«Στην ανάρτηση που έκανα πριν λίγες μέρες δεν είπα τον Ισίδωρο αλλά, ναι, τον Ισίδωρο ήξερα. Έρχεται τελοσπάντων στο σπίτι μου και καθόμαστε κυριολεκτικά δύο ώρες και μου μιλάει για το Big Brother. Αρχίζει και μου κάνει ερωτήσεις, μου λέει για στρατηγικές, με ρωτάει για σημεία που να μην ακούγονται ή να μην καταγράφουν οι κάμερες. Εγώ του τα έλεγα, δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ότι θα χρησιμοποιήσει κάπως αυτές τις πληροφορίες.

Πιστεύω ότι εν τέλει θα φανεί από μόνος του. Ας μη μείνουν οι τηλεθεατές στα δικά μου λόγια. Θα φανεί. Είμαι 100% ότι σε λίγο καιρό θα αποκαλυφθεί αυτή η περσόνα. Εμένα δεν μου είχε πει τίποτα για τον Θεό. Δεν μου είχε πει τίποτα πως είχε πάει σε καμία Θεολογία, δεν μου είχε πει τίποτα από όλα αυτά. Επίσης, όταν ήρθε στο σπίτι μου, δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνή. Δεν μου μιλούσε έτσι» ανέφερε ο Θέμης.

Παράλληλα ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε πως ο Κώστας Στυλιανάκης του είχε στείλει ένα βίντεο με έναν φίλο του, στο οποίο οι δυο τους μιλούσαν κρητικά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR