counter

Θέμης Γεωργαντάς: Εξηγεί τον λόγο που οι trappers δεν αποβλήθηκαν από τα Mad VMA μετά τα επεισόδια που έγιναν

Θέμης Γεωργαντάς: Εξηγεί τον λόγο που οι trappers δεν αποβλήθηκαν από τα Mad VMA μετά τα επεισόδια που έγιναν
Θέμης Γεωργαντάς: Εξηγεί τον λόγο που οι trappers δεν αποβλήθηκαν από τα Mad VMA μετά τα επεισόδια που έγιναν

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ο παρουσιαστής μίλησε για τα επεισόδια που έγιναν στα φετινά Mad VMA μεταξύ του Light και του Snik και εξήγησε τον λόγο που οι δυο trappers δεν αποβλήθηκαν από την βραδιά.

Δείτε επίσης - Γιώργος Αλκαίος: Το παρασκήνιο της απόφασης του να μην εμφανιστεί στα Mad VMA 2022 με την Έλενα Παπαρίζου μετά το σκηνικό με τους trappers

«Με το που έγινε αυτό – έγινε δύο φορές – κάναμε μία διακοπή 15 λεπτών και ήρθαν τα πάνω κάτω στη σκαλέτα της βραδιάς. Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει και όταν τελείωσε είπαμε “προχωράμε κανονικά” και προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε τη βραδιά. Μετά ξαναέγινε, έγινε το δευετρο περιστατικό. Εκεί είπα “δεν είναι καλά τα πράγματα”. Εκεί έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Ενημερώθηκα από τον floor manager ότι τα acts των καλλιτεχνών που προκάλεσαν τα επεισόδια αφαιρούνται. Και πηγαίναμε βήμα - βημα και λίγα λεπτά πριν βρω σκηνή μάθαινα τι θα πω. Μαθαίνω μετά ότι αυτά τα live επανέρχονται κανονικά.

Η πρώτη αντίδραση ήταν να φύγουν από τη βραδιά, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια και είπαν πως δεν θα φύγουν αν δεν κάνουν τα act τους. Για μένα η απόφαση ήταν σωστή να τραγουδήσουν, διότι δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει και άλλο η διαφωνία οπότε βγήκαν και τραγούδησαν. Τραγούδησαν και αποχώρησαν. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ για μία τόσο μεγάλη γιορτή της μουσικής να τη θυμόμαστε από αυτό το περιστατικό, το καταδικάζω. Αυτό που έκαναν ήταν τεράστια έλλειψη σεβασμού προς τα παιδιά που ήρθαν να τους δουν και αν τους χειροκροτήσουν», είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Γεωργαντάς.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Καλυτέρα δε γίνεται».

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR