counter

Θέμης Αδαμαντίδης: Ο τζόγος, η σύλληψη και η αναφορά στην επίθεση που δέχτηκε

Θέμης Αδαμαντίδης: Ο τζόγος, η σύλληψη και η αναφορά στην επίθεση που δέχτηκε
Θέμης Αδαμαντίδης: Ο τζόγος, η σύλληψη και η αναφορά στην επίθεση που δέχτηκε

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ανοιχτά” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα στην Αννίτα Πάνια.

Μεταξύ άλλων, ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για τον τζόγο και την επίθεση που είχε δεχτεί από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή.

Όσα είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης

«Δεν το καυχιέμαι αλλά δεν το κρύβω. Δεν ενοχλώ κάποιον. Απεναντίας με ενοχλεί να σου υποδεικνύουν που να πας. Διαφορετικά δεν κάνεις αυτό που θες αλλά αυτό που σε κατευθύνουν. Έχω κουραστεί με τον τζόγο. Βρίσκομαι πολύ πιο ελάχιστα στα νόμιμα. Εκεί που με βρήκαν οι φίλοι μου στην παράνομη λέσχη..Τότε να μην υπάρχει πρόσβαση.

Πάω εκεί που αυτός ο άνθρωπος θα έρθει να μου επιστρέψει κάποια χρήματα στη δουλειά μου… Είναι σαν να θες να το διαιωνίσεις αυτό και να δώσεις διάσταση. Για ποιο λόγο; Εγώ δεν πήγαινα εκεί κι έπαιρνα τηλέφωνο, ελάτε παιδιά είμαι εκεί. Με ενόχλησε γιατί τη στιγμή που θα μπορούσα να είχα φύγει, θεώρησα ότι πρέπει να πληρώσω το τίμημα. Έχει δεν έχει κόστος δεν θα κάτσω να σκάσω. Πάνω από όλα βάζω πως αισθάνομαι εγώ και πως δεν πιέζομαι να κάνω αυτό που θέλει ο οποιοσδήποτε. Δεν πηγαίνω για να κερδίσω, πηγαίνω για απομόνωση, δεν νικιέται αλλά σου δίνει αυτή την ψευδαίσθηση. Δεν το έχω ανάγκη και 1,5 χρόνο το είχα κόψει μαχαίρι, μετά από ένα συμβάν άνοιξα ξανά την πόρτα», δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης για την επίθεση που δέχτηκε στο δρόμο

«Εγώ είδα δύο νεαρούς να έρχονται και νόμιζα θα μου πούνε έλα ρε Θεμάρα ή οτιδήποτε. Διαχωρίζονται, ο ένας δεν βγάζει το κράνος και κάτι κατάλαβα. Έγινε αφοπλιστικά. Ήταν μια ενέργεια που δεν υπήρχε καμία ένδειξη ή προειδοποίηση. Με την ίδια ταχύτητα που έπεσα, με την ίδια σηκώθηκα. Μόλις σηκώθηκα κι οι δύο ξεκίνησαν να τρέχουν. Σου λένε δεν ξέρουμε πως μπορεί να εξελιχθεί. Ξέρω το λόγο αλλά τι να κάτσω να εξηγώ τώρα. Ο καθένας πιστεύει ότι έχει δίκιο», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR