counter

Θέμης Αδαμαντίδης: Απαντά για τον ξυλοδαρμό, την Βαρβάρα Κίρκη και τα παιδιά του - “Υπήρξα θύμα με τις γυναίκες, τις σέβομαι…”

Θέμης Αδαμαντίδης: Απαντά για τον ξυλοδαρμό, την Βαρβάρα Κίρκη και τα παιδιά του - “Υπήρξα θύμα με τις γυναίκες, τις σέβομαι…”
Θέμης Αδαμαντίδης: Απαντά για τον ξυλοδαρμό, την Βαρβάρα Κίρκη και τα παιδιά του - “Υπήρξα θύμα με τις γυναίκες, τις σέβομαι…”

Ο Θέμης Αδαμαντίδης «έσπασε την σιωπή του» και μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Άννα Σταματιάδου για την καταγγελία που δέχτηκε από την σύντροφό του.

Αρχικά εξήγησε ότι δεν είναι εκείνος στο βίντεο που ένας άνδρα κλωτσάει την σύντροφό του ενώ αποκάλυψε ότι μια από τις πρώην συντρόφους του άλλαξε στάση και φαίνεται πως θα βρεθεί στο πλευρό του.

«Εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σιγουρά υπήρξε κάποιος λόγος», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης σχολίασε την Βαρβάρα Κίρκη ισχυριζόμενος  πως δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της και «βλέπει» πίσω από τη μήνυσή, αντιζηλία.

Έπειτα, εμφανίστηκε στο πλευρό του η Ρόσι, η πρώην σύντροφός του, επί 22 χρόνια η οποία δήλωσε: «Είναι ο άνθρωπος μου, τον αγαπάω και θα τον στηρίζω. Με στεναχωρεί όλο αυτό γιατί δείχνει μια εικόνα που ο Θέμης δεν έχει καμία σχέση, είναι καλός άνθρωπος. Ήταν πάντα καλός με αγάπη με φροντίδα, δεν είχα τέτοια προβλήματα».

Λίγο αργότερα ο Θέμης Αδαμαντίδης λύγισε όταν μίλησε για τα παιδιά του!

 «Τα παιδιά μου με αγαπάνε και με τα λάθη μου γιατί γνωρίζουν, νιώθουν για μένα ποιος είμαι. Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μετράει όμως και ο άνθρωπος, η ψυχή του ανθρώπου και γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε και λίγο βαθύτερα» είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης στην κάμερα του Star.

Δείτε επίσης - Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτοί είναι οι 5 μάρτυρες που θα σταθούν στο πλευρό του στη δίκη, μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό 

Στην συνέντευξη εμφανίστηκε και ο μικρός γιος του ο οποίος είπε: "Θέλω ο μπαμπάς μου να είναι καλά και να συνεχίσει να τραγουδάει".

Tέλος, ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη στους δημοσιογράφους για τη φράση «Καλώς τα παιδάκια» που είπε στο δικαστήριο αλλά και προς τους θαυμαστές του.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Θέμη Αδαμαντίδη:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR