counter

Θέμα στον Guardian η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στο drive in της Γλυφάδας

Θέμα στον Guardian η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στο drive in της Γλυφάδας
Θέμα στον Guardian η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στο drive in της Γλυφάδας

Θέμα στον Guardian έγινε η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στο drive in φεστιβάλ της Γλυφάδας.

Ο Guardian, δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου και αναρωτήθηκε αν είναι αυτό το μέλλον των συναυλιών και αν έτσι θα γίνονται πλέον ανά τον κόσμο τέτοιου είδους εκδηλώσεις, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η συναυλία δόθηκε στο 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας, κάτω από το Γκολφ και για κάθε αυτοκίνητο υπήρχε προκαθορισμένος χώρος στάθμευσης, ο οποίος ήταν ουσιαστικά η θέση κάθε θεατή. Με αυτό τον τρόπο, ο κάθε θεατής είχε την απαιτούμενη απόσταση από τον διπλανό του, καθώς βρισκόταν μέσα στην ασφάλεια του αυτοκινήτου του.

O δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καλωσόρισε τους θεατές λίγο πριν αρχίσει η συναυλία, λέγοντας: «Από το αυτοκίνητό μας, με αποστάσεις, με ασφάλεια –μια εμπειρία πραγματικά ξεχωριστή», ενώ πρόσθεσε: «Θα φιλοξενήσουμε προβολές ταινιών, νέων και κλασικών, όπως και θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες. Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος δωρεάν για το κοινό και, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές».

Η συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίου ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00, ενώ η τραγουδίστρια έμεινε πάνω στη σκηνή πάνω από 2 ώρες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR