counter

Θέλει να κάνει θρησκευτικό γάμο και δηλώνει: "Με τη Ζέτα ένιωσα ότι θέλω να γίνω πατέρας"

Θέλει να κάνει θρησκευτικό γάμο και δηλώνει: "Με τη Ζέτα ένιωσα ότι θέλω να γίνω πατέρας"
Θέλει να κάνει θρησκευτικό γάμο και δηλώνει: "Με τη Ζέτα ένιωσα ότι θέλω να γίνω πατέρας"

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, λίγη ώρα πριν ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Πέτρας για τη μεγάλη συναυλία που έδωσε στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Ιουλίου, μίλησε στην κάμερα του Star για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο 33χρονος τραγουδιστής και συνθέτης παραδέχτηκε πως νιώθει έτοιμος, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, για να γίνει σύντομα πατέρας: “Ωρίμασε ο χρόνος στην προσωπική μου ζωή σε τέτοιο βαθμό που αυτό μπορεί να είναι εφικτό και δυνατό. Τώρα το πότε μπορεί να γίνει πραγματικότητα κανείς δεν το ξέρει. Ειδικά όταν συντρέχουν και πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις, τότε κάποια στιγμή γίνεται”. Φυσικά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τόνισε πως αυτή η αίσθηση του γεννήθηκε, επειδή στο πλευρό του έχει πλέον τη Ζέτα Μακρυπούλια στην οποία δηλώνει πιστός και ερωτευμένος: “Βεβαίως, είναι αυτονόητο!”, τονίζοντας παράλληλα πως η επισημοποίηση της σχέσης τους θα γίνει με θρησκευτικό γάμο: “Είμαι λίγο των παραδοσιακών αρχών, γιατί κάπως έτσι έμαθα τα πράγματα από το σπίτι μου”.

Όσο για το πρόγραμμα των καλοκαιρινών τους διακοπών, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για τις πρόσφατες διακοπές τους στην Πάρο, σχολιάζοντας: “Θα ξαναπάμε και φέτος βεβαίως! Εκεί βρίσκουμε γαλήνη και ηρεμία, μας αρέσει το νησί, οι παραλίες, ο κόσμος της Πάρου και περνάμε πολύ όμορφα”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR