counter

Θέατρο Ιλίσια: Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση "Δείπνο με φίλους"

Θέατρο Ιλίσια: Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση "Δείπνο με φίλους"
Θέατρο Ιλίσια: Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση "Δείπνο με φίλους"

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση "Δείπνο με φίλους" το βράδυ της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου στο Θέατρο Ιλίσια. Δύο γυναίκες και δύο άνδρες, ζευγάρια μεταξύ τους, ενώνονται με δεσμούς φιλίας και βιώνουν μια καθημερινότητα διαπερνώντας όλη την παλέτα των συναισθημάτων: είναι σύντροφοι, ερωτευμένοι μα και εχθροί. Κάποιος όμως θα αποφασίσει να σπάσει αυτό τον σύνδεσμό τους αλλάζοντας την ζωή όλων, για πάντα.

Τους κεντρικούς ήρωες της ιστορίας ενσαρκώνουν οι: Γρηγόρης Βαλτινός, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Χαϊκάλης και Μπέσυ Μάλφα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2001 ο Γρηγόρης Βαλτινός είχε ανεβάσει το έργο του Donald Μargulies στο θέατρο Λαμπέτη με την Κοραλία Καράντη, τον Κλέωνα Γρηγοριάδη και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στην πρεμιέρα της παράστασης ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πλήθος σημαντικών ανθρώπων του εγχώριου επιχειρηματικού, πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσά τους παρέστη ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κος Μίνως Κυριακού με την σύζυγό του, δημιουργό και παρουσιάστρια της εκπομπής "Με αγάπη" κα Μαρί Κυριακού, η υπουργός Τουρισμου κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η Κοραλία Καράντη, η συγγραφέας και ηθοποιός Έλενα Ακρίτα με την μητέρα της,  η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Γιάννης Βούρος με την σύζυγό του Λένα Βούρου, ο Χάρης Ρώμας, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Εύη Φραγκάκη με τον σύντροφό της Γιάννη Χονδράκη, η Έλενα Τσαβαλιά, η Ρίκα Βαγιάννη κ.α.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR