counter

Θέατρο Διάνα: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Θέατρο Διάνα: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Θέατρο Διάνα: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Πρεμιέρα για την μουσική παράσταση «9:05» στο θέατρο Διάνα το βράδυ της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου, με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο και Οδυσσέα Ιωάννου. Οι ερμηνευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής χαρίζοντας στους δεκάδες θεατές που κατέκλυσαν το θέατρο Διάνα, ένα μουσικό πρόγραμμα από το χθες και το σήμερα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου της παράστασης: «Μια μπάντα οκτώ μουσικών και ένας παραγωγός ραδιοφώνου περιμένουν στο σταθμό, όπου συναντιούνται μελωδίες, σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα και προσδοκίες". 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Παντελής Βούλγαρης, τα κείμενα ο Οδυσσέας Ιωάννου, τα σκηνικά ο Αντώνης Δαγκλίδης, οι φωτισμοί είναι της Κατερίνας Μαραγκουδάκη και η μουσική ενορχήστρωση είναι δια χειρός Ανδρέα Αποστόλου. Στην πρεμιέρα της μουσικής παράστασης το «παρών» έδωσαν αγαπημένα πρόσωπα των καλλιτεχνών που έσπευσαν για να τους χειροκροτήσουν θερμά. 

Διαβάστε επίσηςΠοιον καλλιτέχνη "καρφώνει" συγκρίνοντας την δική του τεχνητή μύτη με τη δική του φυσική;

Διαβάστε επίσης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου: "Είμαι καταθλιπτικός. Έκανα θεραπεία με φάρμακα"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR