counter

Θεανώ Παπασπύρου: Η ανακοίνωση για τους ισχυρισμούς της Σάντρας Βουτσά - “Αναληθείς, ανακριβείς και κακόβουλοι”

Μια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην μεγάλη κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα Βουτσά και την δεύτερη σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού, Θεανώ Παπασπύρου με αφορμή μερικούς πίνακες μεγάλης αξίας.

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν η Σάντρα Βουτσά έκανε γνωστό πως η Θεανώ Παπασπύρου έχει στην κατοχή της μια σειρά από πίνακες μεγάλης αξίας, τους οποίους είχε συλλέξει ο Κώστας Βουτσάς με σκοπό να τους μοιράσει μια μέρα στις τρεις κόρες του, τη Σάντρα που απέκτησε με την Έρρικα Μπρόγιερ και τις Νικολέτα και Θεοδώρα, καρπούς του γάμου του με τη Θεανώ Παπασπύρου.

Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να μιλήσει μετά το τελεσίγραφο που δέχτηκε από τη Θεανώ Παπασπύρου ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει τους πίνακες.

Από την πλευρά της, η Θεανώ Παπασπύρου με δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Το Πρωινό” τόνισε: «Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της».

Μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάντρας Βουτσά έκανε νέες δηλώσεις στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Σήμερα Κυριακή, η Θεανώ Παπασπύρου απέστειλε ανακοίνωση την οποία διάβασαν στον αέρα του “Καλύτερα δε γίνεται”

«Η Θεανώ ΠαπασπύρουΒουτσά διαψεύδει και αποκρούει κάθε ισχυρισμό που αφορά στο πρόσωπό της και τη φερόμενη βούληση του θανόντος πρώην συζύγου της Κώστα Βουτσά, όπως διατυπώθηκε από την Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. Όλοι οι εν λόγω ισχυρισμοί της Σάντρας Βουτσά για τη Θεανώ Παπασπύρου - Βουτσά είναι απολύτως αναληθείς, ανακριβείς και κακόβουλοι και πλήττουν σφόδρα την τιμή και την υπόληψη της Θεανούς Παπασπύρου - Βουτσά και θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχική ακεραιότητά της. Επιφυλάσσεται δε ρητώς για το κάθε νόμιμο δικαίωμά της αν δεν υπάρξει άμεσα διακοπή της αναπαραγωγής των ψευδών και ανακριβών ισχυρισμών και άμεση αποκατάσταση της αλήθειας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR