counter

Θάνος Μικρούτσικος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του Μαρίας

 Θάνος Μικρούτσικος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του Μαρίας
Θάνος Μικρούτσικος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του Μαρίας

Στις 28 Δεκεμβρίου το 2019 μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή ο Θάνος Μικρούτσικος βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του.

Από τότε έχουν περάσει τρία χρόνια.

Οι δικοί του άνθρωποι όμως και συγκεκριμένα η σύζυγός του δεν μπορεί να ξεχάσει τον άνθρωπό της ειδικά μια μέρα σαν την σημερινή που είναι οικογενειακή.

Με αφορμή λοιπόν, την Καθαρά Δευτέρα η σύζυγός του Θάνου Μικρούτσικου προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook που ραγίζει καρδιές.

«Περιμέναμε πάντα τα μεσάνυχτα να πάμε στην ψαραγορά για να πάρουμε τα απαραίτητα για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας. Ο Θάνος καλαμαράκια απαραιτήτως και ο Κώστας γυαλιστερές. Κι ύστερα πηγαίναμε για μπύρες. Πολύτιμες στιγμές. Τις ζήσαμε. Δεν ξέρω τι να ευχηθώ αυτή την Καθαρή Δευτέρα. Μέρα που αφήνουμε σύμφωνα με την παράδοση τις αμαρτωλές κραιπάλες για να ξεκινήσει η νηστεία. Τι να ευχηθώ; Να σταματήσει ο πόλεμος, να μην γίνει Γ΄ Παγκόσμιος, να εξαφανιστεί ο κορονοϊός, η κλιματική αλλαγή, ο πληθωρισμός… Να ζήσουν ανέμελα επιτέλους τα παιδιά μας. Να πετάξουν ψηλά τον χαρταετό.  Να σταθούν να κοιτάξουν λίγο τη νύχτα» έγραψε η Μαρία Παπαγιάννη συνοδεύοντας το κείμενό της έργο του Θάνου Μικρούτσικου.

Δείτε παρακάτω την συγκινητική ανάρτηση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR