counter

Θάνος Μικρούτσικος: Αυτό ήταν το τελευταίο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Θάνος Μικρούτσικος: Αυτό ήταν το τελευταίο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο
Θάνος Μικρούτσικος: Αυτό ήταν το τελευταίο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Σε ηλικία 72 ετών άφησε σήμερα 28/12, τη τελευταία του πνοή ο Θάνος Μικρούτσικος. Ο σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης έδινε μάχη με τον καρκίνο από το 2017, μια μάχη και μια ασθένεια για την οποία είχε μιλήσει ανοιχτά, και με γενναιότητα.

Ο Θάνος Μικρούτσικος νοσηλευόταν ήδη από τα τέλη του Οκτώβρη στο νοσοκομείο, κάτι που είχε αποκαλύψει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook στις αρχές Δεκέμβρη: «Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ’ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σάς γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα».

Ενώ μόλις λίγες μέρες πριν είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση απευθύνοντας έκκληση σε όσους μπορούν να δώσουν αίμα για εκείνους που το έχουν ανάγκη.

«Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο και οι άνθρωποι στους διπλανούς θαλάμους. Σκεφτόμουνα αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα. Για τον Θ.Μ. Για κάποιον που το έχει ανάγκη. Αυτές τις γιορτές σκεφτείτε τους άλλους και γίνετε αιμοδότες».

Είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR