counter

Ανασκόπηση 2016: Εννέα θάνατοι πασίγνωστων Ελλήνων που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Ανασκόπηση 2016: Εννέα θάνατοι πασίγνωστων Ελλήνων που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ
Ανασκόπηση 2016: Εννέα θάνατοι πασίγνωστων Ελλήνων που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Το 2016 ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να μας αποχαιρετήσει, έχοντας πάρει από κοντά μας, ξεχωριστούς επώνυμους ανθρώπους. Το δυσοίωνο κατά πολλούς έτος βύθισε σε πένθος αρκετά σπίτια, ενώ προκάλεσε στεναχώρια σε θαυμαστές ανθρώπων, οι οποίοι είχαν ξεχωρίσει με το έργο τους, ο καθένας στον τομέα του.

Παντελής Παντελίδης

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 ο ξαφνικός θάνατος του Παντελή Παντελίδη  «παγώνει» το πανελλήνιο. Ο τραγουδιστής που αγαπήθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όσο λίγοι, φεύγει από τη ζωή μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα. Σχεδόν ένα χρόνο μετά και η είδηση του θανάτου του απασχολεί καθημερινά τα Μέσα.

Νατάσα Μανίσανλη

Η γνωστή σε όλους μας Νατάσα από το «Εμείς και Εμείς» του Mega χάνει τη μάχη της με τον καρκίνο σε ηλικία 54 ετών.Το ξανθό κορίτσι με το μεγάλο λαμπερό χαμόγελο φεύγει από τη ζωή με φίλους, συνεργάτες και συγγενείς να μιλούν για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο και συμπαθή σε όλους.

Κωστής Στεφανόπουλος

Στις 20 Νοεμβρίου "φεύγει" ένας πολιτικός διαφορετικός από τους άλλους. Ο Κωστής Στεφανόπουλος νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες της ζωής του στο Ερρίκος Ντυνάν με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια.

Γιώργος Βασιλείου

Ο Στάθης Θεοχάρης, κατά κόσμων, Γιώργος Βασιλείου, θα αφήσει τη τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών μετά από μάχη του με τον καρκίνο. Φίλοι, συνεργάτες και δικοί του άνθρωποι, μένουν «παγωμένοι» στη κηδεία του Γιώργου τους, που πίστευαν πως θα τα κατάφερνε.

Ανδρέας Μπάρκουληςκαι Πέτρος Φυσσούν

Ο Πέτρος Φυσσούν και ο Ανδρέας Μπάρκουλης είναι δύο  άλλες μεγάλες απουσίες μέσα στο 2016. Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί αφήνουν τη τελευταία τους πνοή σε ηλικία 83 ετών και 80 ετών αντίστοιχα.

Αλέξανδρος Βέλιος

Η απουσία του Αλέξανδρου Βέλιου ήταν διαφορετική. Ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του με τη διαδικασία της ευθανασίας. Ο φόβος του και το αβέβαιο μέλλον της μάχης του με τον καρκίνο, κάνανε τον ίδιο να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους του, φεύγοντας από τη ζωή αξιοπρεπώς, όπως και επιθυμούσε.

Δημήτρης Μενούνος - Γεωργία Αποστόλου

Απέραντη θλίψη το 2016 και για δυο πολύ νέους και αγαπητούς ανθρώπους. Η Γεωργία Αποστόλου θα φεύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών, μετά από μάχη της με τον καρκίνο, ενώ η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μενούνο, βυθίζει σε πένθος την οικογένεια του αλλά και τους ανθρώπους του που έκαναν λόγο για το πιο καλό και χαμογελαστό παδί. Ο Δημήτρης Μενούνος ήταν μόλις 47 ετών.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR