counter

Θανάσης Πατριαρχέας: Η αντίδραση της συζύγου του, Βίβιαν Δράκου, στις ερωτικές του σκηνές

Θανάσης Πατριαρχέας: Η αντίδραση της συζύγου του, Βίβιαν Δράκου, στις ερωτικές του σκηνές
Θανάσης Πατριαρχέας: Η αντίδραση της συζύγου του, Βίβιαν Δράκου, στις ερωτικές του σκηνές

Στην εκπομπή “Μαμά Δες” της Ζωής Κρονάκη στην ΕΡΤ2 θα δούμε αυτό το Σάββατο τον Θανάση Πατριαρχέα μαζί με τη σύζυγό του, Βίβιαν Δράκου.  

“Ήμασταν σε ένα πάρτι, γνωριστήκαμε και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα υπέροχο χαμόγελο, αλλά ήταν ψηλή, μεγαλόσωμη. Έτσι, μου έβγαλε μία θετική αύρα, μία απλότητα. Ο ερχομός της κόρης μας ήρθε αιφνιδιαστικά με μεγάλη χαρά. Ήταν ένα μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε από το πουθενά και μας οδήγησε στα πάντα. Όποτε είχαμε υποψίες ότι μπορεί να είναι ξανά έγκυος η Βίβιαν, ήμουν συνεχώς με ένα κινητό. Μου έλεγε “δεν είμαι, δεν είμαι”. Και θυμάμαι, με έπιασε εξαπίνης, με τραβούσε βίντεο, μου το ανακοινώνει και ήταν πολύ ωραίο” είπε αρχικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.  

Όσον αφορά το ρόλο του Άγγελου στο “Σασμό” ο ηθοποιός ανέφερε: “Είμαι ευγνώμων κατ’ αρχάς που είμαι στον Σασμό. Είναι ένας ρόλος που θεωρώ ότι είναι αρκετά κοντά μου. Ο Άγγελος ψάχνει την αλήθεια και το ψάχνει με ένα θετικό τρόπο”.  

Από την άλλη φορά η Βίβιαν Δράκου ανέφερε: “Ο Θανάσης δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και γι’ αυτό δεν έχω την ανασφάλεια. Όταν έβλεπα σκηνές, που φιλούσε άλλες γυναίκες, δεν είναι και το καλύτερό μου. Του έλεγα “είσαι τόσο καλός που είναι λες και φιλάς εμένα”. 

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή “Happy Day”:  

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR