counter

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Έχεις δει πόσο μοιάζει με τους 2 γιούς του;

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Έχεις δει πόσο μοιάζει με τους 2 γιούς του;
Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Έχεις δει πόσο μοιάζει με τους 2 γιούς του;

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, μπορεί να είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχους μουσικός, αλλά δεν παύει να είναι και αφοσιωμένος σύζυγος και περήφανος μπαμπάς. Ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την σύζυγό του, Φανή και έχει 2 δίδυμα παιδιά, δύο αγόρια, ένας εκ των οποίων, ο Κωνσταντής, ασχολείται επίσης με την μουσική και έχει γράψει και ο ίδιος μουσικές για ταινία μεγάλου μήκους. O Αριστοτέλης από την άλλη, είναι κινηματογραφιστής.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Τα παιδιά του

Μάλιστα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είχε δηλώσει για την σύζυγό του: "Αδικήθηκε η Φανή, φορτώθηκε το βάρος των παιδιών. Το λέω για έναν άνθρωπο που είμαστε μαζί πάνω από σαράντα χρόνια, εγώ ήμουν 17 και εκείνη 15, όταν γνωριστήκαμε, μεγαλώσαμε μαζί στη ζωή και της το αναγνωρίζω πραγματικά. Βέβαια εκείνη δε το βλέπει έτσι, μου είπε πριν από μερικά χρόνια όταν το συζητούσαμε, ένα από τα πιο ποιητικά πράγματα που έχω ακούσει, είπε «λοιπόν άκου Θανάση εγώ δε το βλέπω έτσι, ότι έπεσε όλο το βάρος πάνω μου, γιατί όταν αγαπάς κάποιον αγαπάς και τα όνειρά του”.

Διαβάστε επίσης: Γενέθλια για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου, η τούρτα και η ηλικία του

Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει με την σύζυγό του δυο γιους, οι οποίοι είναι δίδυμοι και μάλιστα σήμερα είναι 37 ετών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δυο έχουν καλλιτεχνική φλέβα, μιας και ο ένας ασχολείται επαγγελματικά με την σκηνοθεσία στον κινηματογράφο, ενώ ο άλλος είναι μουσικός.

Δείτε τους σε φωτογραφία:

Photo Credits: Instagram @ kostantispapakonstantinou/NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR