counter

Θανάσης Ευθυμιάδης: Μας μαθαίνει πώς να καθαρίσουμε τη ρινική κοιλότητα (Βίντεο)

Θανάσης Ευθυμιάδης: Μας μαθαίνει πώς να καθαρίσουμε τη ρινική κοιλότητα (Βίντεο)
Θανάσης Ευθυμιάδης: Μας μαθαίνει πώς να καθαρίσουμε τη ρινική κοιλότητα (Βίντεο)

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει ανοίξει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram και πλέον μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, διάφορες στιγμές από τη ζωή του.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μαζί τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς και τις δύο κόρες τους.

Αυτή τη φορά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης πόσταρε ένα βίντεο και μας έδειξε πως μπορούμε να καθαρίσουμε τη ρινική μας κοιλότητα. Πιο αναλυτικά, έδειξε στην πράξη ένα φυσικό τρόπο για τον καθαρισμό μύτης και ιγμορείων χρησιμοποιώντας νερό και αλάτι, αναφέροντας πως αποτελεί την καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Θανάσης Ευθυμιάδης: Δείτε τον να χορεύει ξυπόλητος στη βροχή

«Καθαρισμός μύτης! Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια ) είναι ο καθαρισμός της ρινικης κοιλότητας. Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας,μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο. Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο. Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε). Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτύσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR