counter

Θανάσης Βισκαδουράκης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Θανάσης Βισκαδουράκης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor
Θανάσης Βισκαδουράκης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν αυτός που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το Survivor.  

Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή “Love it” προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη των Διασήμων μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.  

“Αισθάνομαι πάρα πολύ περίεργα, γιατί είδα για πρώτη φορά κρεβάτι, είδα στρώμα, είδα ζεστό νερό, είδα τα μούτρα μου και τρόμαξα. Δεν περίμενα να έχουν βγει τόσα πολλά μούσια. Αισθάνθηκα έναν πανικό. Είναι αλήθεια ότι έχω φύγει από το Survivor; Είναι ψέμα; 

Θα δανειστώ την ατάκα του του Γιώργου Λιανού, ότι το Survivor είναι το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι. Το πίστευα μόνο εγώ ότι θα φύγω, κανείς από τους συμπαίκτες μου δεν το περίμενε. Είχα μια υποψία και για αυτό πριν πάω στο συμβούλιο αποχώρησης άφησα την κουβέρτα μου στον Άρη, με τον οποίο ήρθαμε πολύ κοντά.  

Η Ευρυδίκη είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι. Μου αρέσουν οι ανθρωποι που η ψυχή τους είναι πιο βαθιά από την πληγή τους. Η Ευρυδίκη πήγε στον θάνατο και γύρισε. Στο βιβλίο μου θα γράψω δύο σελίδες για το Survivor, γιατί και η ζωή μου ήταν έναν Survivor και αυτό που συνειδητοποίησα στα 53 μου ότι με βοήθησε και το είπα και στα παιδιά ήταν τρία πράγματα. Η συλλογικότητα, η ομαδικότητα και η προσαρμοστικότητα.  

Όταν μου έκαναν την πρόταση για το Survivor, λέω “σίγουρα εμένα επιλέξατε; εγώ είμαι γέρος. Έχω ζήσει το 60% της ζωής μου”. Στην αρχή είπα όχι, αλλά η γυναίκα μου έγινε έξαλλη και μου έλεγε να πάω. Είπα πως θα μείνω ή μια εβδομάδα ή 6 εβδομάδες. Έμεινα τελικά πέντε εβδομάδες, άρα είμαι ευτυχής, είχα μόνο έναν τραυματισμό στο δάχτυλο που ακόμα υποφέρω και πονάω. Έσπασα ένα ψυγείο που υπήρχε κάτω για τα νερά. Σε έναν τσακωμό της Μυριέλλας με τον Βαλάντη τράβηξα μια κλωτσιά, γιατί μου στεναχώρησε πάρα πολύ την Ευρυδίκη, γιατί πέρα από την τρέλα που κουβαλάει είναι μία ευγενική ψυχή, είναι ένα γλυκός άνθρωπος, ένας χαρούμενος άνθρωπος και λέει συνέχεια ευχαριστώ στη ζωή.  

Στο Survivor οι πρώτες διδαχές που έκανα στο απιδιά για να επιβιώνουμε 12 διαφορετικές ψυχές ήταν να είμαστε 3 βήματα πίσω. Εγώ έκανα 10 βήματα πίσω, γιατί η ζωή με δίδαξε από μικρό παιδί να το κάνω. Όπως όταν δραπέτευσα από το ορφανοτροφείο, όταν με έδιωξε ο πατέρας μου από το σπίτι και έζησα 2 χρόνια στο στρατό μόνος χωρίς να με ψάξει κανείς Άρα επιβίωση. Το Survivor με έκανε ακόμα καλύτερο άνθρωπο. Η γυναίκα μού είπε πως στα πρώτα επεισόδια δεν φαινόμουν, γιατί δεν ήθελα να συμμετέχω σε κόντρες και αψιμαχίες. Έτσι είμαι στη ζωή μου”, είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.  

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR