counter

Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: “Μετά από 14 χρόνια είμαστε ερωτευμένοι μέχρι σήμερα”

 Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: “Μετά από 14 χρόνια είμαστε ερωτευμένοι μέχρι σήμερα”
Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: “Μετά από 14 χρόνια είμαστε ερωτευμένοι μέχρι σήμερα”

Την Πέμπτη 13/10 η Θάλεια Ματίκα και ο σύζυγός της Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

Το αγαπημένο ζευγάρι προχώρησε σε άγνωστες αποκαλύψεις για την σχέση του ενώ παραδέχτηκε ότι μετά από 14 χρόνια είναι πολύ ερωτευμένο΄.

Θάλεια ΜατίκαΤάσος Ιορδανίδης – Η εξομολόγηση για την σχέση τους

«Σαφέστατα αυτός που κάνει πίσω σε μια διαφωνία μας είμαι εγώ γιατί είμαι έξυπνος άνθρωπος. Δεν πέφτει παντόφλα» είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Την πρώτη φορά που με πήρε ο Τάσος τηλέφωνο για να μου προτείνει δουλειά, έτσι όπως μου μίλησε, μου είχε πολύ βαριά η φωνή του και σκεφτόμουν, “Τάσος Ιορδανίδης που κάνει και παραγωγές και δεν τον ξέρω στον χώρο; Θα είναι κανένας πολύ μεγάλος σε ηλικία που δεν τα έχει καταφέρει”. Πάω λοιπόν στο ραντεβού και βλέπω έναν πολύ νέο άντρα με ριγέ μπλούζα να μου χαμογελάει, 26 ετών τότε αυτός και λέω “αποκλείεται”. Όταν μου είπε πόσο χρονών είναι σκέφτηκα ότι είναι μόνο ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον μικρό μου αδερφό. Δε σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι ειδικά όταν άκουσα το 26. Εγώ ήμουν 30» εξομολογήθηκε η Θάλεια Ματίκα.

Στη συνέχεια ο Τάσος Ιορδανίδης πρόσθεσε: «Θαμπώθηκα όταν την είδα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Πρώτα εγώ την είδα ερωτικά».

«Εγώ το είχα τοποθετήσει στο φιλικό. Γύρισε σε μένα όταν έμαθα ότι άρχισε να βγαίνει με μια άλλη κοπέλα. Τον κάλεσα να έρθει σπίτι να δούμε ταινία και από τότε δεν ξανάφυγε» συμπλήρωσε η Θάλεια Ματίκα.

Τέλος, οι δυο ηθοποιοί τόνισαν ότι παρά τα 14 χρόνια κοινής συμβίωσης παραμένουν ερωτευμένοι.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR