counter

Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης: Απαντούν για τον κουμπάρο τους Πέτρο Φιλιππίδη

Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης: Απαντούν για τον κουμπάρο τους Πέτρο Φιλιππίδη
Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης: Απαντούν για τον κουμπάρο τους Πέτρο Φιλιππίδη

Στην πρωινή εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» και τον δημοσιογράφο, Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησαν η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης. Το αγαπημένο ζευγάρι, με αφορμή τη νέα του θεατρική δουλειά, αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo, αλλά και στον Πέτρο Φιλιππίδη, που ήταν ο κουμπάρος στον γάμο τους.

«Είμαστε άλλοι άνθρωποι μετά τον ερχομό των παιδιών. Αλλάζει όλη σου η κοσμοθεωρία», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης, ενώ η Θάλεια Ματίκα συμπλήρωσε: «Φεύγεις από το εγώ σου με τα παιδιά. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις πίσω και να έχεις υπομονή».

Σχετικά με το κίνημα metoo, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Τα στόματα που πρέπει να ανοίγουν, είναι αυτά που έχουν βιώσει βία. Να πάρουν θάρρος και άλλοι χώροι. Μετά τις καταγγελίες, εύχομαι άνθρωποι που αισθάνονταν αδύναμοι να έχουν πάρει δύναμη. Γνωρίζουμε και τους δύο ηθοποιούς που είναι στη φυλακή. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δάσκαλός μου στο Εθνικό τρία χρόνια. Αισθανόμαστε άσχημα να αναφερόμαστε στο θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, γιατί πίσω από αυτούς τους ανθρώπους υπάρχουν οικογένειες. Δεν ειναι μόνοι τους. Αν εμένα ήταν το παιδί μου θύμα, θα αντιδρούσα με βία. Άσχημη βία. Επομένως καλό είναι να ανοίγουν τα στόματα και να μη μένουν οι σκελετοί στη ντουλάπα να κροταλίζουν».

Η Θάλεια Ματίκα από την πλευρά της τόνισε: «Με το metoo έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση, που μόνο θετικά αποτελέσματα θα επιφέρει. Είναι πολύ νωπά τα γεγονότα με τις καταγγελίες. Τι να πεις; Επειδή είχα αποστασιοποιηθεί πολλά χρόνια από τον Πέτρο Φιλιππίδη, το σοκ ήταν συνολικό. Φυσικά όσο πιο βαριά τα αδικήματα για τα οποία κατηγορήθηκαν, τόσο πιο μεγάλο το σοκ».

Σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Τάσος Ιορδανίδης σχολίασε: «Είχαμε μια διαπροσωπική σχέση η οποία για κάποιους λόγους έχει λήξει πριν από εννιά χρόνια. Όταν ακούς, όμως, ότι κατηγορείται για βιασμούς, δεν μπορεί να μη σε αγγίξει. Παθαίνεις ένα σοκ. Ότι είναι υποψήφιος βιαστής σοκάρεσαι».

Τέλος η Θάλεια Ματίκα, όσον αφορά τις δηλώσεις της ότι έχει δεχτεί bullying στο θέατρο από γνωστό σκηνοθέτη, ξεκαθάρισε πως «καταλαβαίνω ότι ο συνειρμός μπορεί να παραπέμπει στο Φιλιππίδη, αλλά όχι, δεν ήταν εκείνος».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR