counter

"Θα χάσω κιλά μόνο αν δεν μπορώ να κάνω σεξ"

"Θα χάσω κιλά μόνο αν δεν μπορώ να κάνω σεξ"
"Θα χάσω κιλά μόνο αν δεν μπορώ να κάνω σεξ"

Adele

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Έχει δεχτεί τα αιχμηρά σχόλια δημοσιογράφων συναδέλφων και κοινού για την πληθωρικές της καμπύλες. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα σιωπής, η Adele αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να αποκαλύψει η ίδια πώς νιώθει για το σώμα της.

Πέρασε στην αντεπίθεση και δηλώνει: "Είμαι χαρούμενη που φοράω xl νούμερο και δεν με αγχώνουν τα ειρωνικά σχόλια. Τις προάλλες διάβασα ένα σχόλιο στο YouTube που πίστευα ότι θα με στεναχωρούσε. Κάποιος έγραψε: 'Δοκιμαστικό για διαφήμιση με πίτες'. Δεν με άγγιξε γιατί είμαι άνετη με τα κιλά μου. Θα χάσω βάρος, μόνο αν επηρεάζει αρνητικά την υγεία μου ή την σεξουαλική μου ζωή. Προς το παρόν δεν επηρεάζει κανένα από τα δύο".

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια που έγινε μαμά για πρώτη φορά τον προηγούμενο μήνα, έκανε τις παραπάνω αποκαλύψεις στο βιβλίο της "Adele. Η Βιογραφία" που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.

Αυτό που περίμεναν ολοι να διαβάσουν στη επίσημη βιογραφία της πάντως είναι το όνομα του άντρα που την έκανε να εμπνευστεί το best selling άλμπουμ της. "21". To μόνο που αποκάλυψε, όμως, για εκείνον ήταν: "Είναι μεγαλύτερος και ήταν επιτυχημένος".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR