counter

Θα την δούμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Θα την δούμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;
Θα την δούμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε η Κωνσταντίνα Κομματά. Η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στους «Συμμαθητές» μίλησε στον δημοσιογράφο για το casting που της έδωσε τον ρόλο στη σειρά αλλά και την συμμετοχή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα, κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, πήγε κατευθείαν στα Σπάτα όπου βρίσκονται τα στούντιο που γυρίζονται οι Συμμαθητές, για να κάνει κάστινγκ προκειμένου να συμμετέχει στη σειρά. Η αγωνία και η χαρά της δεν περιγράφονταν. Ο Βασίλης Θωμόπουλος της έδωσε να διαβάσει ένα κείμενο, ενώ στο τέλος την αιφνιδίασε ευχάριστα.

«Μου είπε χαρακτηριστικά ‘’Μένεις Αθήνα και έρχεσαι από αύριο να παρακολουθήσεις τα γυρίσματα’’. Είχα κατεβεί μόνο για το casting, χωρίς να έχω καν ρούχα μαζί μου. Η απάντησή του ήταν ‘’ωραία, πήγαινε στην Θεσσαλονίκη και πάρε ρούχα. Θα μείνεις μόνιμα στην Αθήνα’’. Δεν το περίμενα όλο αυτό, αλλά αυτοί οι έξι μήνες στους Συμμαθητές ήταν από τους πιο φανταστικούς της ζωής μου».

Θα την δούμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Η ίδια απαντά:  «Προς το παρόν δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR