counter

Θα πρωταγωνιστήσει σε πορνό ταινία; Η πρόταση του 1 εκατομ. δολαρίων

Θα πρωταγωνιστήσει σε πορνό ταινία; Η πρόταση του 1 εκατομ. δολαρίων
Θα πρωταγωνιστήσει σε πορνό ταινία; Η πρόταση του 1 εκατομ. δολαρίων

 Miley Cyrus

Με το νέο ροκ στιλάκι της, τα καυτά σορτς, και τα κοντά ξυρισμένα μαλλιά, οι ανήθικες προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή. H προσφορά των αφεντικών της εταιρίας παραγωγής ανήλικων ταινιών "Sex.com" προς την 19χρονη τραγουδίστρια Miley Cyrus είναι δελεαστική στα χρήματα, αλλά προκλητική για το κοινό της .

Ο διευθυντής της εταιρίας, Martin Ellison με επιστολή που έστειλε στην ίδια της προτείνει να γυρίσει την ακατάλληλη για ανηλίκους εκδοχή του video clip, "Decisions".

Η ιδέα δεν του ήρθε ξαφνικά. Στο συγκεκριμένο video clip, η Cyrus κάλεσε να συμπρωταγωνιστήσει μαζί της η διάσημη σταρ της πορνό βιομηχανίας Jessie Andrews. Έτσι, η pop star έβαλε ιδέες στους παραγωγούς.

Στην επιστολή που έγραψε ο Martin ανέφερε: "Μόλις είδα το video clip, "Decisions" κατάλαβα πόσο σέξι είναι η χημεία των δύο γυναικών.  Το πόσο μακριά θέλει να μας το δείξει αυτό η Miley εξαρτάται από εκείνη". Πληροφορίες της ιστοσελίδας TMZ.com ισχυρίστηκαν ότι η προσφορά της εταιρίας έφτασε το 1 εκατομμύριο ευρώ. Η πορνοστάρ Jessie Andrews έχει ήδη απαντήσει θετικά, αλλά οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας δεν έχουν ακόμα σχολιάσει την πρόταση.

Δείτε το video που έδωσε ιδέες!


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR