counter

Θα μπορούσε να είναι η μεγάλη της αδερφή, είναι όμως η πανέμορφη μαμά της!

Θα μπορούσε να είναι η μεγάλη της αδερφή, είναι όμως η πανέμορφη μαμά της!
Θα μπορούσε να είναι η μεγάλη της αδερφή, είναι όμως η πανέμορφη μαμά της!

Ίνα Λαζοπούλου

Η Ίνα Λαζοπούλου φωτογραφήθηκε μαζί με την κόρη της Άλεξ για το περιοδικό "People" και μίλησαν για τη σχέση τους.

Η Ινα Λαζοπούλου μιλώντας στο περιοδικό για την κόρης της αποκάλυψε πως τα πρώτα χρόνια επέστρεφε από το μαγαζί όπου τραγουδούσε ξημερώματα, και περίμενε μέχρι να πάει 8 το πρωί για να την πάει στο σχολικό: "Κλάταρα, έφτασα 44 κιλά και αρρώστησα. Γενικά μέχρι η Άλεξ να πάει 3 την είχα συνεχώς μαζί μου. Και δεν έβαλα ποτέ baby sitter, γιατί είμαι πολύ ζηλιάρα και δεν ήθελα το παιδί μου να υπάρχει πιθανότητα να αγαπήσει μια ξένη. Ουσιαστικά ήμασταν μαζί όλη μέρα, κάθε μέρα, αφού η Άλεξ κοιμόταν όταν εγώ πήγαινα στο μαγαζί. Ακόμη και το καλοκαίρι, στην περιοδεία, την έπαιρνα μαζί μου. Ήμασταν και είμαστε αχώριστες".

Ο γάμος της Ίνας Λαζοπουλου, κράτησε περίπου τρία χρόνια, και όπως αποκάλυψε στο περιοδικό ο μόνος λόγος που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν το γεγονός πως ήταν έγκυος: "Η εγκυμοσύνη ήταν ο μοναδικός λόγος που παντρεύτηκα. Φαντάσου ότι είχα βγάλει ήδη το one way εισιτήριο επιστροφής για Νέα Υόρκη. Στο γάμο μου ήμουν 4 μηνών έγκυος, αλλά δεν φαινόμουν. Με τον πρώην σύζυγό μου χωρίσαμε όταν η Alex  ήταν 2 ½ χρόνων, αλλά μείναμε φίλοι, μέναμε και μένουμε δίπλα δίπλα και ουσιαστικά τη μεγαλώσαμε μαζί" λέει χαρακτηριστικά η Ίνα,

Η σχέση μαμάς και κόρης είναι περισσότερο φιλικές. Η Ίνα Λαζοπούλου  δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι παραδοσιακή Ελληνίδα μάνα: "Τη μεγάλωσα όχι σαν μαμά και κόρη, αλλά σαν να είμαστε δύο φίλες. Θυμάμαι που έμπαινε ο μπαμπάς της στο δωμάτιό της, μας έβλεπε να κυλιόμαστε στο πάτωμα και έλεγε “εγώ έχω δύο παιδιά. Επίσης, είχα τη νοοτροπία ότι ανά πάσα στιγμή εμένα μπορεί, π.χ., να με πατούσε ένα αυτοκίνητο, οπότε ήθελα να είναι ανεξάρτητη και έτοιμη για οτιδήποτε. Σκέψου ότι μαγειρεύει από 10 ετών και εδώ και τρία χρόνια δεν με αφήνει καν να της πλύνω ή να της σιδερώσω τα ρούχα επειδή λέει ότι δεν της τα κάνω καλά. Επίσης, δεν με αφήνει να καθαρίσω για τον ίδιο λόγο" λεεί η τραγουδίστρια στο περιοδικό.

Ίνα Λαζοπούλου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR