counter

Θα μπορούσε να είναι η Kim, αλλά... δεν!

Θα μπορούσε να είναι η Kim, αλλά... δεν!
Θα μπορούσε να είναι η Kim, αλλά... δεν!

Απο την Χριστίνα Μόνι

Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε την συγκεκριμένη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και ομολογουμένως αντικρίζοντας μόνο την πίσω όψη της μπερδευτήκαμε και νομίζαμε πως πόζαρε η Kim Kardashian.

Πρόκειται για την τραγουδίστρια της hip hop  μουσικής Nicki Minaj η οποία έκανε την συγκεκριμένη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί σε γνωστά μουσικά βραβεία. Η ίδια έδωσε το “παρών” έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφο της Meek Mill όπου όπως έγινε γνωστό πριν λίγο καιρό επισημοποίησαν την σχέση τους.  

Η Nicki Minaj αποχώρησε από  το κόκκινο χαλί  έχοντας κερδίσει το βραβείο της "Καλύτερης Καλλιτέχνιδας Hip Hop”.  Την σημαντική αυτή βραδιά είχε στο πλευρό της εκτός από τον σύντροφο της και την μητέρα της. Φυσικά η εμφάνιση της έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά  αφού η ίδια πρόταξε τα οπίσθια της στους φωτογράφους θέλοντας να δείξει τα προσόντα της.

Η Nicki Minaj επέλεξε να εμφανιστεί με ένα μαύρο μάξι φόρεμα που αναδείκνυε το ελκυστικό κορμί της, τόσο την πίσω όψη όσο και την μπροστά όψη της. Από την άλλη ο σύντροφός της Meek Mill έκανε εμφάνιση με λευκό παντελόνι και λευκό μπλουζάκι δείχνοντας τουλάχιστον εμφανισιακά την αντίθεση που υπάρχει μεταξύ τους. 



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR