counter

"Θα ήθελα να παρουσιάσω εκπομπή και να 'μαστε εγώ, η Σκορδά και η Στεφανίδου"

"Θα ήθελα να παρουσιάσω εκπομπή και να 'μαστε εγώ, η Σκορδά και η Στεφανίδου"
"Θα ήθελα να παρουσιάσω εκπομπή και να 'μαστε εγώ, η Σκορδά και η Στεφανίδου"

Ζήνα Κουτσελίνη

Συνέντευξη στο περιοδικό People και το Γιώργο Πράτανο παραχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη και μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεόραση και την καριέρα της.

Γιατί δεν βγήκες μπροστά στο γυαλί; Δεν έτυχε. Το 1995 μου προτάθηκε να κάνω εκπομπή. Ήμουν 24 ετών και δεν πίστευα πολύ στον εαυτό μου. Στην πορεία παθιάστηκα με το χτίσιμο των εκπομπών. Τώρα, είμαι σε μια φάση που ενδεχομένως θα έλεγα «ναι». Αν οι συνθήκες ήταν καλές.

Να έχεις το γενικό πρόσταγμα της εκπομπής; Όχι, θα μπορούσα να συμμετέχω και σε παρέα. Πιστεύω πως δεν έχει σημασία πόσο χρόνο μιλάς, αλλά τι λες όταν μιλάς. Ξέρω το μυστικό της τηλεόρασης. Δεν υπάρχει ποτέ παρουσιαστής, παρά μόνο αυτός που κλέβει την παράσταση, που ο κόσμος θα ταυτιστεί μαζί του ή θα τον βρίζει. Και σου λέω πως θα συμμετείχα με χαρά, ακόμη και σε πάνελ εκπομπής. Θα πουν πως η Ζήνα τρελάθηκε…

Και που θα σε έβαζες, αν ήσουν η διευθύντρια προγράμματος; Αυτό το διάστημα περνάει από το μυαλό μου ένα συγκεκριμένο στιλ εκπομπής. Να είμαι με άλλους δύο σε ένα βραδινό talk show με τίτλο «Εμείς έχουμε καλό καμαρίνι». Θεωρώ πως μπορώ να το υποστηρίξω.

Ποιους θα είχες δίπλα σου; Θα διάλεγα δυνατά πρόσωπα, που πιστεύω. Και πολύ διαφορετικά. Πιστεύω στην εκρηκτική χημεία του συνδυασμού των προσώπων. Εγώ, η Tατιάνα και η Φαίη για παράδειγμα. Τελείως διαφορετικές φιλοσοφίες ζωής. Ή με τον Τζώνη Καλημέρη και τη Νανά Παλαιτσάκη. Απλά παίζω στο παιχνίδι μας και σου λέω ονόματα. Εξαρτάται πάντα από το κανάλι όπως ξέρεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR