counter

"50 αποχρώσεις του γκρι": Αποχωρεί ο πρωταγωνιστής από τα σίκουελ της ταινίας;

"50 αποχρώσεις του γκρι": Αποχωρεί ο πρωταγωνιστής από τα σίκουελ της ταινίας;
"50 αποχρώσεις του γκρι": Αποχωρεί ο πρωταγωνιστής από τα σίκουελ της ταινίας;

Αποχωρεί ο Jamie Dornan από τις 50 αποχρώσεις;

Μπορεί η ταινία να έχει σπάσει κάθε ρεκόρ εισιτηρίων και να συζητιέται τις τελευταίες μέρες όσο καμία άλλη, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του sequel ξεκίνησαν... οι αναποδιές. Μετά την απειλή της σκηνοθέτιδας Sam Taylor Johnson να αποχωρήσει από την ταινία, ήρθε η σειρά του Jamie Dornan. Δημοσίευμα του περιοδικού NW  αναφέρει πως ο πρωταγωνιστής της ταινίας άρχισε να μην τα πηγαίνει καλά με την σύζυγό του Amelia Warner από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της ταινίας - εξαιτίας των ερωτικών σκηνών της ταινίας - και πως εκείνη του έθεσε βέτο πως αν δεν αποχωρήσει από την ταινία, τότε θα πάρουν διαζύγιο.

O Jamie Dornan είχε δηλώσει από την αρχή πως δεν ένιωθε άνετα με το γεγονός ότι θα εμφανιζόταν ολόγυμνος σε κάποιες σκηνές της ταινίας, ενώ ζήτησε από την σκηνοθέτη να μη φανούν τα γεννητικά του όργανα.

«O Jamie βάζει πάνω απ’ όλα την κόρη τους. Δεν πρόκειται να χωρίσει και να προκαλέσει αναστάτωση στην οικογένειά του. Μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια για την Amelia σε όλες τις συνεντεύξεις και προσπαθεί να διώξει την ένταση», δήλωσε άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης: "50 αποχρώσεις του Γκρι": Ο πρωταγωνιστής για πρώτη φορά ολόγυμνος!

"50 αποχρώσεις του γκρι": Αποχωρεί η σκηνοθέτιδα από το σίκουελ της ταινίας;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR