counter

4 μήνες μετά τη γέννα... έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης!

4 μήνες μετά τη γέννα... έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης!
4 μήνες μετά τη γέννα... έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης!

H γνωστή ηθοποιός, επιχειρηματίας και τραγουδίστρια Jessica Simpson, πριν 4 μήνες έγινε μανούλα για δεύτερη φορά. Ο πελαργός αυτή τη φορά, της χάρισε ένα πανέμορφο αγοράκι, τον Ace. Αυτό της έδωσε βέβαια πολύ μεγάλη ευτυχία αλλά και πολλά…. παραπανίσια κιλά όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη!

Η Jessica Simpson όμως δεν το έβαλε κάτω, ούτε απελπίστηκε από τα περιττά κιλά. Με υπομονή και ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και μειωμένους υδατάνθρακες, κατάφερε σε 4 μήνες να χάσει 25 κιλά. Σημαντικό παράγοντα που επιτάχυνε την απώλεια βάρους της αποτέλεσε και η γυμναστική, καθώς η Jessica Simpson έχει δηλώσει επανηλειμμένα ότι έιναι fan της γυμναστικής και γυμνάζεται αρκετές φορές την εβδομάδα.

Τώρα γεμάτη αυτοπεποίθηση αναδεικνύει την καλλίγραμμη, σφριγηλή φιγούρα της σε κάθε πιθανή ευκαιρία. Έτσι, πόσταρε στο Twitter μια φωτογραφία της με ένα λευκό πουκάμισο σεταρισμένο με στενό παντελόνι σε σκούρο χρώμα, που τονίζε την απίστευτη αλλαγή στo σώμα της!

H χαρούμενη μανούλα Jessica Simpson μάλιστα δεν έχει επωφεληθεί μόνο από τις αλλαγές στη γραμμή της αλλά και στο πορτοφόλι της. Με αφορμή τη μεγάλη της αλλαγή θα πρωταγωνιστήσει σε σημαντική καμπάνια εταιρείας με προϊόντα αδυνατίσματος και αμοιβή … 4 εκατομμύρια ευρώ…. Καλά ακούσατε !

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR