counter

4+1 Έλληνες διάσημοι που υιοθέτησαν αδέσποτα ζώα!

4+1 Έλληνες διάσημοι που υιοθέτησαν αδέσποτα ζώα!
4+1 Έλληνες διάσημοι που υιοθέτησαν αδέσποτα ζώα!

Παγκόσμια Ημέρα Αδεσπότων Ζώων η σημερινή και αρκετοί είναι οι διάσημοι Έλληνες που έχουν υιοθετήσει αδέσποτα ζώα, προσπαθώντας μάλιστα να πείσουν αρκετούς συμπολίτες μας να κάνουν το ίδιο! Το FTHIS.GR συγκέντρωσε πληροφορίες και φωτογραφίες από τους αγαπημένους celebrities και τα ζωάκια τους!

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς όταν είχε επισκεφτεί τα Τρίκαλα για την παρουσίαση της θεατρικής του παράστασης «Τα βαφτίσια» βρήκε ένα μικρό αδέσποτο σκυλί και το πήρε για να κάνει παρέα στο άλλο του σκυλάκι τον Άντι. Το νέο μέλος της οικογένειας του ονομάστηκε Τρίκι, λόγω καταγωγής, ενώ ταξίδεψε μαζί με τους υπόλοιπούς ηθοποιούς στο δρόμο της επιστροφής.

Νίκος Μουτσινάς

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πριν από καιρό είχε αναρτήσει στο προσωπικό της λογαριασμός στο Facebook μια φωτογραφία αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειάς, την χαριτωμένη Τζίτζη. Η παρουσιάστρια και οι δύο γιοι της υιοθέτησαν το αδέσποτο κουταβάκι. Κάτω από την φωτογραφία έγραψε: «Πριν από λίγο καιρό βρήκαμε πεταμένα σε ένα ποτάμι, τρία κουταβάκια. Όλα βρήκαν σπίτι και το ένα από αυτά βρήκε εμένα και τα αγόρια μου! Επιτέλους έχω μια κόρη! Την Τζίτζη!!! Υιοθέτησε κι εσύ ένα αδέσποτο και δωσ' του αγάπη»

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μαρία Λουίζα Βούρου

Σε πάλια της συνέντευξη στο πρώτο θέμα, η Μαρία Λουίζα Βούρου είχε μιλήσει για το αδέσποτο σκυλάκι που είχε υιοθετήσει. «Ο Μπόμπος είναι αδεσποτάκι. Ως οικογένεια είμαστε πολύ υπέρ τού να υιοθετείς ένα σκυλάκι που ζει στο δρόμο».

Βούρου

Χριστίνα Πολίτη

Σε παλιά της συνέντευξη στο "πρώτο θέμα", η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη μίλησε για το πώς είχε βρει την αγαπημένη της γάτα. «Η σχέση μου με τα ζώα ξεκίνησε πολύ νωρίς, με μια πανέμορφη γάτα, την Pussy, που είχαμε βρει στα σκουπίδια στο Λυκαβηττό. Έζησε 20 χρόνια και τυράννησε πολύ το labrador που πήραμε αργότερα».

Χριστίνα Πολίτη

Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε παλιά του συνέντευξη είχε μιλήσει για τον πρώτο του σκύλο που τον είχε βρει σε ένα δρόμο στη Βούλα.

Σεργουλόπουλος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR