counter

3+2 διάσημες Ελληνίδες που μοιράστηκαν τρυφερές στιγμές με τα παιδιά τους στα social media

3+2 διάσημες Ελληνίδες που μοιράστηκαν τρυφερές στιγμές με τα παιδιά τους στα social media
3+2 διάσημες Ελληνίδες που μοιράστηκαν τρυφερές στιγμές με τα παιδιά τους στα social media

12 Μαΐου σήμερα και οι μανούλες γιορτάζουν! Η συγκεκριμένη ημέρα γιορτάζεται σε όλον τον κόσμο, καθώς τιμάται ο άνθρωπος που μας έφερε στον κόσμο.

«Μάνα, μητέρα, μαμά», το πιο ιερό πρόσωπο τόσο στην ζωή ενός παιδιού όσο και στην ζωή ενός ενήλικα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές, που πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz και μη, έχουν δηλώσει δημόσια, πως με την γέννηση του παιδιού τους, «ξαναγεννήθηκαν» και αυτές. Έτσι λοιπόν, μπορούμε να πούμε πως η καθιερωμένη αυτή γιορτή, είναι τα δεύτερα γενέθλια στην ζωή μίας γυναίκας, αφού σηματοδοτεί την γέννηση της ως μητέρα!

Πάμε να δούμε 5 τρυφερές φωτογραφίες, που δημοσίευσαν γνωστές Ελληνίδες, με τα παιδιά τους.

Ελένη Μενέγακη: Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει, ήταν αυτό της νηπιαγωγού, όμως η ζωή της επεφύλασσε άλλα σχέδια. Η όμορφη Ελένη που κατάφερε μια για πάντα να γεμίσει με φως και δυνατά γέλια τα σπίτια μας, πραγματοποίησε με άλλον τρόπο το όνειρό της και συγκεκριμένα με την δημιουργία μίας αγαπημένης οικογένειας, που απαρτίζεται από τέσσερα αγγελούδια, τον Άγγελο, την Βαλέρια, την Λάουρα και την μικρή Μαρίνα.

 

Αθηνά Οικονομάκου: Η ζωή της θα μπορούσε να είναι παραμύθι, στρωμένη με ροδοπέταλα. Βασικός πρωταγωνιστής ποιος άλλος...; Ο πρίγκιπάς της, ο ενός έτους Μάξιμος. Σήμερα γιορτάζει για δεύτερη φορά την σημαντική αυτή ημέρα και ανυπομονεί για όλες τις αναμνήσεις που θα δημιουργήσει στο μέλλον με τον γιο της.

Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, αποδεικνύει καθημερινά πως προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της! Σε λίγους μήνες θα έχει έναν ακόμη λόγο να χαίρεται για την συγκεκριμένη ημέρα, αφού θα έρθει στον κόσμο η κόρη της και, ανυπομονεί για τις γλυκές φωνές που θα κατακλύσουν το σπίτι τους!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο Διονύσης και ο Φίλιππος είναι αδιαμφισβήτητα οι άντρες της ζωής της. Η Ντορέττα, έζησε το θαύμα της μητρότητας, από πολύ νεαρή ηλικία και δεν θα το άλλαζε με τίποτα. Οι γιοι της είναι πάντα και παντού δίπλα της σαν φύλακες άγγελοι.

Ματίνα Νικολάου: Δίπλα στον γιο της, δεν είναι η «Βάνια» αλλά μία από τις πιο τρυφερές μαμάδες. Μπορεί οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις να ήταν πολλές την φετινή χρονιά, ωστόσο, πάνω από όλα έβαζε τον μοναχογιό της. Δημόσια αναφέρεται ελάχιστες φορές, στα προσωπικά της, όμως μερικές φορές ως υπερήφανη μαμά δημοσιεύει φωτογραφίες τους στα social media.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR