counter

25χρονη βρεφονηπιοκόμος βίαζε βρέφος σε παιδικό σταθμό

25χρονη βρεφονηπιοκόμος βίαζε βρέφος σε παιδικό σταθμό
25χρονη βρεφονηπιοκόμος βίαζε βρέφος σε παιδικό σταθμό

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινότητα η είδηση του βιασμού βρέφους από 25χρονη βρεφονηπιοκόμο στην περιοχή Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η 25χρονη κατηγορείται ότι βίαζε βρέφος που είχε υπό την φροντίδα της στον βρεφονηπιακό σταθμό όπου εργαζόταν και μάλιστα είχε προβεί και σε βιντεοσκόπηση των σοκαριστικών και ειδεχθών πράξεών της.

Η αστυνομία προέβη σε αναζήτηση του συντρόφου της 25χρονης Heather Koon, James Osborne, o οποίος μάλιστα είχε καταδικαστεί παλαιότερα για εγκλήματα σεξουαλικής φύσεως σε βάρος ανηλίκου. Οι αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε και εντόπισαν το laptop της 25χρονης μέσα στο οποίο είχε καταχωρημένες εικόνες από τον βιασμό του αθώου βρέφους.

Από την άλλη πλευρά σάλο έχει προκαλέσει η θέση που παίρνει απέναντι στο γεγονός ο παιδικός σταθμός ABC Kidz, στον οποίο εργαζόταν η κατηγορουμένη, μιας και προσπαθεί να το συγκαλύψει υιοθετώντας ουδέτερη στάση, σαν να επρόκειτο για ένα απλό περιστατικό. Ο πατέρας του βιασθέντος βρέφους καταγγέλει ότι έλαβε τηλεφώνημα στο οποίο του ζητήθηκε η οικογένεια να διατηρήσει χαμηλούς τόνους για το σοκαριστικό συμβάν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR