counter

12th month Journey In Greece: Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της Μαρκέλλας Σαράιχα

12th month Journey In Greece: Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της Μαρκέλλας Σαράιχα
12th month Journey In Greece: Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της Μαρκέλλας Σαράιχα

20 + 1 προορισµοί στην Ελλάδα µε αφετηρία την Καβάλα, την πόλη που γεννήθηκε και µεγάλωσε η Μαρκέλλα Φέσσα Σαράιχα. Ένας ταξιδιωτικός οδηγός διαφορετικός από όσους έχετε δει µέχρι τώρα. Το 12th month Journey In Greece είναι το πρώτο της βιβλίο µε φθινοπωρινούς-χειµερινούς και ανοιξιάτικους-καλοκαιρινούς προορισµούς που ταξίδεψε µέσα από την Ιστορία τους, τα ήθη τα έθιµά τους και τις παραδόσεις τους. Μέρη που σίγουρα θα αγαπήσετε κι εσείς µόλις τα επισκεφθείτε. Ένας αναλυτικός οδηγός µε συνεντεύξεις ανθρώπων, αξιοθέατα,  «µυστικά µέρη» και… άρωµα Ελλάδας.

370 σελίδες µε 1000 φωτογραφίες θα σας ταξιδέψουν στις ορεινές και νησιωτικές περιοχές της χώρας µε το µπλε του ουρανού και της θάλασσας µέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Το travelgirl θα σας κάνει να ετοιµάσετε βαλίτσα και θα είναι ο καλύτερος ξεναγός σας!

Λίγα λόγια για την Μαρκέλλα Σαράιχα

Η Μαρκέλλα Φέσσα Σαράιχα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρολογίας και Μηχανολογίας του ΤΕΙ Καβάλας, του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας και της Δραματικής Σχολής του Ιάσμου. Παράλληλα έχει δίπλωμα πάνω στο digital marketing και στα social media.

Εργάστηκε από το 2005 ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και στην συνέχεια στην ΕΡΤ. Συνεργάζεται μέχρι τώρα με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ελλάδας.

Τον Ιούλιο του 2017 έκανε το δικό της site με θέμα τα ταξίδια, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR