counter

10 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για την Αθηνά Ωνάση

10 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για την Αθηνά Ωνάση
10 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για την Αθηνά Ωνάση

Η Αθηνά Ωνάση είναι το "χρυσό κορίτσι" που το όνομά της είναι συνώνυμο του πλούτου, της χλιδής και της πιο διάσημης οικογένειας παγκοσμίως. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, δέχτηκε πρόσκληση για να επισκεφθεί τη χώρα μας τον ερχόμενο Ιούλιο και λάβει μέρος σε διεθνείς αγώνες ιππασίας που θα διεξαχθούν στο Μαρκόπουλο.

Δείτε 10 πληροφορίες για τη ζωή της 34χρονης Αθηνάς Ωνάση που πιθανόν να μην γνωρίζετε

  1. Γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 1985 στο Νεϊγί-συρ-Σεν στη Γαλλία.  Είναι η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ.
  2. Η μητέρα της πέθανε όταν η ίδια ήταν τριών ετών. Έπειτα μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν Γκάμπυ Λαντχάγκε, μοντέλο από τη Σουηδία.
  3. Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λοζάννη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003
  4. Έχει τρία ετεροθαλή αδέλφια: τον Έρικ Κριστόφ Ρουσσέλ (1985), τη Σαντρίν Ρουσσέλ (1987)και τη Γιοχάννα Ρουσσέλ (γενν. Ιούλιο 1991).
  5. Τον Δεκέμβριο του 2005 παντρεύτηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο.
  6. Tο 2016 έβαλε τέλος σε αυτή τη σχέση, παίρνοντας διαζύγιο.
  7. Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η χρυσή κληρονόμος έχει τη φοβία, ότι μπορεί να γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης ή απαγωγής.
  8. Λατρεύει τα άλογα και την ιππασία.
  9. Εδώ και αρκετούς μήνες,  η τελευταία επιζήσασα της δυναστείας των Ωνάσηδων, έχει μετακομίσει στο Φάλκενσβααρτ της Ολλανδίας, όπου διαθέτει μια πολυτελή φάρμα με στίβο για τα άλογά της.
  10. Επιθυμεί η ζωή της να είναι τελείως απλή και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι.
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR