counter

Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Μίλησαν στο FTHIS.GR πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ

Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Μίλησαν στο FTHIS.GR πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ
Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Μίλησαν στο FTHIS.GR πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τη φετινή σεζόν αποφάσισαν να κάνουν μια αλλαγή στην επαγγελματική τους πορεία.

Συγκεκριμένα, οι δύο τους μετά τον ΣΚΑΪ θα καλησπερίζουν καθημερινά και live τους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ και την εκπομπή “Στούντιο 4”.

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος άνοιξαν το τηλεοπτικό τους σπίτι στο Ραδιομέγαρο για τους δημοσιογράφους.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μίλησαν στο FTHIS.GR για τη νέα τους εκπομπή “Στούντιο 4”.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

-Πως έγινε η επιλογή των προσώπων για το “Dot”; Δηλαδή γιατί αποφασίσατε να είναι η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης;

Φέτος είναι μια σεζόν που οι περισσότεροι ηθοποιοί έχουν πάρα πολύ δουλεία. Όλοι είναι σε σίριαλ και έγιναν πάρα πολλές κουβέντες και πολλοί συνδυασμοί. Θέλαμε να είναι άνθρωποι που δεν είναι πάρα πολύ πιτσιρικάδες. Είναι σημαντικό ότι η Νάντια είναι και μαμά και έχει περάσει σε μια άλλη πίστα και ξέρει και άλλα πράγματα που δεν ήξερε πριν. Θέλαμε να βρούμε έναν άνθρωπο που να έχει χημεία και να δένει και αυτός ο άνθρωπος να μην δουλεύει σε κάποια σειρά. Οπότε ήταν δύσκολος συνδυασμός, αλλά τελικά νομίζω βρήκαμε τους πιο κατάλληλους γι’ αυτό το πράγμα. Οι δύο τους έχουν δουλέψει μαζί στο θέατρο, οπότε κάνουν πλάκα μεταξύ τους και δεν χρειάστηκε να τους γνωρίσουμε εμείς. Δεν έχουν κάνει δοκιμαστικό, ούτε η Νάντια, ούτε ο Μίνως. Επειδή έχουν ακουστεί πολλά για τα δοκιμαστικά, η Νάντια και ο Μίνως δεν έχουν κάνει δοκιμαστικό και η πρώτη τους επαφή μαζί απέναντι από την κάμερα ήταν όταν γυρίσαμε το τρέιλερ, το οποίο παίζει αυτές τις ημέρες. Ήταν δύσκολος συνδυασμός και θέλαμε να τους αγαπάμε και αυτούς τους δύο τους αγαπάμε πολύ.

-Αναφέρατε ότι ήταν πιο δύσκολο να βρείτε καλεσμένους στο Dot” του ΣΚΑΪ σε σύγκριση με τώρα που βρίσκεστε στην ΕΡΤ! Γιατί το είπατε αυτό;

Γιατί εδώ η ΕΡΤ έχει πάρα πολύ μυθοπλασία και έχει πάρα πολλούς ηθοποιούς, ενώ ο ΣΚΑΪ έχει πολύ λιγότερο κόσμο και αρκετές εκπομπές να καλύψει. Εδώ δεν υπάρχει άλλη αντίστοιχη εκπομπή, ενώ ο ΣΚΑΪ πρέπει να καλύψει και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με την Ναταλί Κάκκαβα, την Ιωάννα Μαλέσκου, πρέπει να καλύψει και τον Νίκο  Μουτσινά, εμείς ήμασταν τέταρτοι και ήταν πρακτικό το πρόβλημα.

-Ήταν δύσκολη η απόφαση να κάνετε αυτή την μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ στην ΕΡΤ;

Όχι γιατί εμείς στον ΣΚΑΪ επειδή έχουμε μια εξαιρετική σχέση τόσα χρόνια, η οποία βασίζεται σε πολύ σημαντικές αξίες, πήγαμε πολύ νωρίς και είπαμε “Παιδιά εμείς του χρόνου νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε πια ζωντανό. Θέλετε να το δούμε για να κάνουμε ζωντανό;”. Και μας είπαν “εμείς θέλουμε το Dot όπως είναι”.  Έληγε και το συμβόλαιο αλλά δεν ήταν θέμα συμβολαίου και ήταν θέμα προσωπικής σχέσης. Είπαμε “έχετε πρόβλημα να πάμε κάπου αλλού;” και μας είπαν “όχι δεν έχουμε αλλά θέλουμε να συνεχίσετε το Dot”. Οπότε δεν ήταν δύσκολο γιατί ήταν ξεκάθαρο ότι θέλαμε να κάνουμε ζωντανό. Αν δεν είχαμε την πρόταση της ΕΡΤ, είχαμε άλλες δύο προτάσεις. Αλλά επιλέξαμε την ΕΡΤ.

-Είναι αγχωτικό για εσάς το live;

Είναι άγχος αλλά θέλαμε να το τολμήσουμε.

-Όσον αφορά τις εκπομπές που θα έχετε απέναντί σας, εσείς τι έχετε να πείτε;

Δεν έχουμε ομοειδής εκπομπές απέναντι μας, οπότε δεν έχω λόγο να κοιτάω στο monitor τι παίζει. Σε ένα πρωινό, όταν παίζουν πέντε πρωινά στη σειρά, προφανώς και έχεις αγωνία τι παίζει ο άλλος και να μην πέσεις πάνω του ή να πέσεις πάνω του. Εμείς δεν έχουμε ομοειδής εκπομπές, οπότε δεν έχω να κοιτάω στο monitor τι παίζει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Δεν έχω ανταγωνισμό με τον Ευαγγελάτο, κάνει ενημερωτική εκπομπή και πολύ καλή.

-Πρωινό θα θέλατε να κάνετε;

Είχαμε πρόταση για πρωινό αλλά αποφασίσαμε ότι το απογευματινό αυτό όπως είναι τώρα μας ταιριάζει καλύτερα.

-Ποιες θα είναι οι διαφορές του “Στούντιο 4” με το Dot”;

Θα έχει και επικαιρότητα που ταιριάζει σε μια απογευματινή, ψυχαγωγική εκπομπή, όχι επικαιρότητα που ταιριάζει σε μια ενημερωτική εκπομπή. Απλά πάντα εμείς ότι κάνουμε, το κάνουμε με δημοσιογραφικούς όρους.

-Πριν μερικά χρόνια είχατε αναλάβει στην εκπομπή να κάνετε εσείς συνεντεύξεις στις γυναίκες και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στους άντρες. Πως έγινε μετά η συνύπαρξη αυτή στο κομμάτι των συνεντεύξεων;

Γιατί η εκπομπή ήταν δίωρη και μετά έγινε μια ώρα (γέλια). Μερικές φορές τα πράγματα είναι απλώς πρακτικά προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Δεν υπάρχει ούτε κάποιο παρασκήνιο, ούτε κάποια σκέψη απλά μερικές φορές πρέπει να εξυπηρετήσουμε μια ανάγκη.

-Η κόρη σας, σας βλέπει στην τηλεόραση;

Το Dot το βλέπαμε. Τώρα στο καθημερινό, σχολάει 4:30 και αρχίζει υποχρεώσεις, οπότε δεν νομίζω να τα καταφέρει.

-Όταν σας έβλεπε τι σας έλεγε;

Δεν μου έδινε και πολύ σημασία. Επειδή είναι και νονός της ο Θανάσης, η Ναταλία Γερμανού ήταν απέναντι μας, η Μαρία Μπεκατώρου είναι φίλη μου, οπότε είναι σε ένα περιβάλλον που ξέρει πολλούς ανθρώπους από την τηλεόραση, οπότε δεν της κάνει εντύπωση.

-Ο σύζυγός σας, Νάσος Γαλακτερός, πως αντέδρασε στην απόφασή σας να κάνετε αυτή την αλλαγή στα επαγγελματικά σας;

Επειδή δουλεύουμε μαζί με τον Νάσο, όλες αυτές οι αποφάσεις που αφορούν επιχειρηματικά, το αποφασίσαμε μαζί. Ο Νάσος είναι υπέρ να κάνω αυτό που θέλει η ψυχή μου.

-Πέρυσι βλέπατε Survivor! Φέτος θα πρέπει να δείτε όλα τα ριάλιτι λόγω της εκπομπής;

Τώρα νομίζω πρέπει να τα βλέπω όλα για να έχω μια άποψη. Εμείς θα παίζουμε και ριάλιτι, αλλά δεν θα παίζουμε κάθε μέρα οπότε δεν θα έχω άγχος μη χάσω κάτι.

-Αν ήταν στο φετινό Survivor ο Παύλος Γαλακτερός και έπρεπε να το σχολιάσετε;

Δεν θα το σχολίαζα, αλλά θα το έβλεπα. Πέρασα δύσκολα με το Survivor γιατί τελείωνε 2 η ώρα το πρωί και ήταν μεγάλη ταλαιπωρία. Άλλο μέλος της οικογένειας μου θα ήθελα να μην πάει.

-Το βλέπατε όλο το επεισόδιο πέρυσι;

Φυσικά, ήταν το παιδί εκεί δεν θα το έβλεπα;

-Όταν γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο τι του είπατε;

Δόξα τω θεώ θα ηρεμήσουμε (γέλια)

-Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση πως σας φαίνεται;

Την αγαπώ πολύ και είναι άνθρωπος που μας δένουν πράγματα γιατί ήταν το πρώτο μου εξώφυλλο στο Down Town ως διευθύντρια και αυτό το θυμόμαστε και οι δύο με πολλή αγάπη και χαρά. Η Ελένη είναι σαν συμμαθήτρια μου με έναν τρόπο. Την εκτιμώ, την σέβομαι και την θαυμάζω απεριόριστα, οπότε χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφει. Επιστρέφει στα λημέρια της. Δεν νομίζω ότι έλειπε και ποτέ. Είναι πάντα εκεί.

-Υπάρχει καλεσμένος που θέλετε οπωσδήποτε να έρθει φέτος στην εκπομπή;

Την Ελένη Μενεγάκη. Αν προλάβει γιατί τελειώνει ακριβώς την ώρα που αρχίζει η δική μας εκπομπή. Οπότε αν προλάβει να πεταχτεί μεγάλη χαρά θα κάνουμε.

Ακόμη, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μιλώντας για το “Στούντιο 4” που εκτός από την παρουσίαση έχει αναλάβει και την παραγωγή είπε: «Στην ΕΡΤ άρεσε ο τρόπος που κάναμε τα πράγματα. Θέλανε ανθρώπους που θα φέρουν μαζί τους και την αισθητική τους και το περιεχόμενο τους που τους ευχαριστεί, επομένως γι’ αυτό μας διάλεξαν γιατί μπορούσαμε να κάνουμε και αυτό το κομμάτι, της παραγωγής».

Θανάσης Αναγνωστόπουλος

-Υπάρχει άγχος για την εκπομπή που θα είναι live;

Δεν υπάρχει άγχος. Αγωνία υπάρχει και μια προσμονή για το τι μας περιμένει. Δεν ξέρω τώρα αν έρθει η στιγμή που θα ακούσω το “3,2,1” και με πιάσει ένας κόμπος στον λαιμό, αλλά μέχρι τώρα που σου μιλάω δεν έχω άγχος. Άγχος μπορεί να έχω για πράγματα τεχνικά, αν θα ακουστεί ο ήχος, αν πέσει στην ώρα του το βίντεο. Άγχος δεν έχω, δεν ξέρω αν είναι καλοί ή κακό θα δείξει.

-Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγετε από τον ΣΚΑΪ και να έρθετε στην ΕΡΤ;

Καθόλου. Να φύγουμε από τον ΣΚΑΪ ναι γιατί ήμασταν εκεί πολλά χρόνια. Εφτά χρόνια σε ένα κανάλι που πραγματικά το αγαπήσαμε και ήταν πάντα εκεί υποστηρικτικό. Τις καλύτερες αναμνήσεις έχω από τον ΣΚΑΪ, ήταν εξαιρετικό κανάλι και δεν το λέω. Τόσα χρόνια δεν δημιουργήθηκε ποτέ πρόβλημα. Η απόφαση να έρθουμε εδώ ήταν η πιο εύκολη απόφαση. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη με το που μας έγινε η πρόταση της ΕΡΤ.

-Για εσάς η συνεργασία με την φίλη και κουμπάρα σας Νάνσυ Ζαμπέτογλου, πως είναι;

Ιδανική, τέλεια. Δηλαδή νιώθω ότι λίγοι άνθρωποι μπορεί να με καταλάβουν. Μπορεί να με καταλάβει η Φαίη με τον Γιώργο που ήταν παντρεμένοι και έχουν μια χημεία και γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Όσα ζευγάρια έχουν κάνει εκπομπή γιατί κυρίως ζευγάρια έχουν κάνει και λιγότεροι φίλοι, μπορούν να καταλάβουν τι σιγουριά, τι ασφάλεια και αυτοπεποίθηση και δύναμη έχεις όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που μπορεί να σε στηρίξει, να σου συμπληρώσει το κενό, να σε καταλάβει και να σε συμπληρώσει.

-Η ιδέα μιας πρωινής, καθημερινής εκπομπής πως σας φαίνεται;

Έχω μάθει να μην λέω “όχι” ποτέ. Ποτέ δεν ξέρεις. Τώρα αν με ρωτάς αυτή είναι η ιδανική ώρα πραγματικά και για μένα προσωπικά που δεν θέλω να ξυπνάω πρωί. Νιώθω ότι έχεις να αντιμετωπίσεις μια άλλη ζώνη και πολύ ανταγωνιστή.

-Τα απέναντι προγράμματα από εσάς θα τα κοιτάτε;

Τα απέναντι προγράμματα είναι όλα διαφορετικές εκπομπές, δεν υπάρχει παρόμοια εκπομπή. Είναι μια ενημερωτική, υπάρχει ο Μουτσινάς που είναι μια κατηγορία από μόνος του, είναι ένα τηλεπαιχνίδι και υπάρχει και το Shopping Star. Δεν υπάρχει ίδια εκπομπή. Είναι όλα τελείως διαφορετικά πράγματα και πάνε όλα καλά, είναι όλα καλά στο είδος τους. Με την έννοια δεν είναι ίδιο, οπότε τι να κοιτάω; Ότι ο Μουτσινάς θα ναι καλός; Καλός θα είναι. Ότι ο Ευαγγελάτος δεν θα είναι καλός; Καλός θα είναι. Ότι η Ζέτα δεν θα είναι καλή; Εξαιρετική είναι. Όλοι καλοί είναι, δεν μπορώ να τους ανταγωνιστώ. Αυτό που ελπίζεις είναι να μας μάθει λίγο περισσότερο ο κόσμος και να μεγαλώσει η παρέα που ήδη υπήρχε.

-Τα νούμερα τηλεθέασης εσείς γενικά τα κοιτάτε;

Κάνω φιλότιμες προσπάθειες να μην τα κοιτάω και να μην με αγχώνουν. Δεν θέλω να ξυπνάω σαν παλαβός και να τρέχω στα νούμερα, αλλά ότι και να σου λέω τώρα δεν στο υπόσχομαι. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα θα δω, αλλά ελπίζω να μην πέσω στην παγίδα.

-Τι διαφορετικό θα βλέπουμε σε αυτή την εκπομπή σε σύγκριση με το “Dot”;

Πολλά θα δεις διαφορετικά. Οι εκπομπές είναι οι άνθρωποι τους. Δηλαδή αυτό που ήμασταν στο Dot θα είμαστε και στην ΕΡΤ, δεν θα είμαστε κάτι άλλο, αλλά αλλάζουν πολλά πράγματα. Αλλάζει η θεματολογία, αλλάζει ότι είμαστε ζωντανό, αλλάζει ότι ασχολούμαστε με την επικαιρότητα, ότι έχουμε λίγο χρόνο παραπάνω να επεξεργαζόμαστε τα θέματα. Στο Dot ήταν και πενήντα λεπτά, τι να πρωτοκάνεις και να πρωτοδείς; Βάλε και τις στήλες που είχαμε. Εδώ έχει μεγαλύτερη ελευθερία να κινηθείς και είναι και καθημερινό, οπότε ναι μεν αλλάζει γιατί αλλάζει η συνθήκη, αλλά δεν αλλάζει γιατί είμαστε και εμείς.

-Ποιος είναι για εσάς ο ιδανικός καλεσμένος και υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θα θέλατε να του πάρετε συνέντευξη;

Δεν μπορώ να σκεφτώ έτσι γρήγορα. Αλλά ιδανικός καλεσμένος από την πείρα μου και έχοντας κάνει καμία 500αρια άτομα μέχρι τώρα είναι αυτός που είναι χαρούμενος, ευοίωνος, έξυπνος, που κάνει πλάκα, που τρολάρει τον εαυτό του, που τρολάρει εμάς. Αυτοί οι καλεσμένοι μας αρέσουν που έχουν κάτι να πεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR