counter

Maestro: Παπακαλιάτης, Καβογιάννη, Μουρατίδης, Αλμπάνης απαντούν στις ερωτήσεις του FTHIS.GR

Maestro: Παπακαλιάτης, Καβογιάννη, Μουρατίδης, Αλμπάνης απαντούν στις ερωτήσεις του FTHIS.GR
Maestro: Παπακαλιάτης, Καβογιάννη, Μουρατίδης, Αλμπάνης απαντούν στις ερωτήσεις του FTHIS.GR

 Στην τηλεόραση επιστρέφει με νέα σειρά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός δημιούργησε το “Maestro” που θα κάνει πρεμιέρα απόψε στο Mega.

Μάλιστα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στο FTHIS.GR για το νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα, που περιμένει με αγωνία να το παρουσιάσει στους τηλεθεατές.

Ακόμη, στις ερωτήσεις του FTHIS.GR απαντούν και οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές του “Maestro”.

Ο λόγος για την Μαρία Καβογιάννη, τον Φάνη Μουρατίδη και τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Όσα είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο FTHIS.GR

-Πως νιώθετε που επιστρέφετε τηλεοπτικά με το “Maestro”; Ποια είναι τα συναισθήματα σας;

«Νιώθω μεγάλη χαρά, από την άλλη νιώθω αγωνία και προσμονή ότι νιώθεις πάντα παραμονές μίας πρεμιέρας για κάτι που έχεις δουλέψει πολύ σκληρά και έχουν δουλέψει πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη δουλειά».

-Υπάρχει άγχος για την τηλεοπτική σας επιστροφή και για το πως θα φανεί στον κόσμο;

«Όχι δεν υπάρχει αυτό το άγχος. Προς το παρόν το άγχος μου περιορίζεται στο να αφηγηθώ καλά την ιστορία που είχα οραματιστεί πριν από 2 χρόνια όταν ξεκίνησα να τη γράφω. Όλα τα άλλα άγχη είναι πολύ λογικά και μέσα στο παιχνίδι».

-Μετά την πρεμιέρα θα κοιτάξετε τα σχόλια του κόσμου ή τα νούμερα τηλεθέασης;

«Νομίζω όλοι θα τα κοιτάξουμε. Βέβαια τα κοιτάζεις όταν είσαι σε ένα μέσο όπως είναι η τηλεόραση. Νομίζω όμως ότι πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα στον τρόπο που παίρνουμε τις μετρήσεις. Είναι διαφορετικά τα μέσα από την τελευταία φορά που έκανα εγώ τηλεόραση, γιατί με τον κινηματογράφο είναι αλλιώς, τώρα πάλι είναι αλλιώς. Πάντως αποφάσισα το συγκεκριμένο μέσο να το προσεγγίσω με τον ίδιο τρόπο, που προσέγγιζα πάντα τα πράγματα και με τον τρόπο που προσεγγίζω το σινεμά».

Πως αποφασίσατε να το κάνετε αυτό τηλεοπτικά και όχι στο σινεμά;

«Αποφάσισα να το κάνω τηλεοπτικά και όχι στο σινεμά το συγκεκριμένο έργο γιατί έβλεπα ότι η ιστορία αυτή θα μπορούσε να κρατήσει για πάνω από 1-2 επεισόδια. Θα μπορούσε να αφηγηθεί, είχε 10 πρωταγωνιστές και είναι μια ιστορία που θα μπορούσα να την πω σε 9 επεισόδια. Κάνοντας αυτή την ιστορία είδα ότι είχε κι άλλο, ακριβώς γιατί έχω τόσο εξαιρετικούς πρωταγωνιστές οι οποίοι μπορούν να απογειώσουν τους ήρωες που έγραψα».

-Μας είπατε ότι θα υπάρξει και 2ος κύκλος, αν δείτε ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση θα πάμε και για τρίτο;

«Δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Έχω πάρα πολλή δουλειά σε σχέση με το δεύτερο κύκλο οπότε θα επικεντρωθώ εκεί. Και ο δεύτερος κύκλος θα έχει περίπου εννέα επεισόδια».

-Υπάρχουν κοινά στοιχεία του κινηματογράφο με την τηλεόραση ή μεγάλες διαφορές που να έχετε εντοπίσει ανάμεσά τους κατά τη διάρκεια της δουλειάς;

«Είναι δύο διαφορετικά μέσα. Το ένα είναι μεγάλη οθόνη το άλλο είναι μικρή οθόνη. Οπότε σίγουρα αμέσως η γλώσσα αλλάζει. Όμως όπως είπα και πριν είναι άλλες εποχές και μπορείς όντως κινηματογραφικά να αφηγηθείς μια τηλεοπτική ιστορία»

-Είναι δύσκολο σε μια τέτοια εποχή να σταθεί μια τέτοια υπερπαραγωγή;  Να στηριχτεί από ένα τηλεοπτικό σταθμό;

«Είναι δύσκολο και ευτυχώς στην περίπτωση μας πέρα από το Mega που μου έδωσε την ελευθερία να πω τα πράγματα και την ιστορία όπως ήθελα. Ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει αυτή τη δουλειά».

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καβογιάννης στο FTHIS.GR

-Συνεργάζεστε ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη! Πως είναι η συνάντηση αυτή;

«Υπέροχη, όπως πάντα! Η συνεργασία με τον Χριστόφορο έχει εχέγγυα μεγάλης επιτυχίας και μεγάλης χαράς».

-Τι μηνύματα πιστεύετε θα λάβετε από τους τηλεθεατές για τη σειρά και πιστεύετε θα αγαπηθεί; Βρισκόμαστε και σε μια ανταγωνιστική χρονιά για την τηλεόραση με πολλές σειρές..

«Πιστεύω μια καλή σειρά, προσεγμένη, με τέτοια αισθητική, με τέτοια ευαισθησία, με αυτόν τον σκηνοθέτη που είναι ο Χριστόφορος, με αυτούς τους ηθοποιούς που είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλον, με αυτό το εξαιρετικό συνεργείο από τον διευθυντή φωτογραφίας μέχρι τη μουσική και το μοντάζ. Νομίζω αυτό το εισπράττει ο τηλεθεατής. Το ωραίο πράγμα ο τηλεθεατής το καταλαβαίνει.

-Πόσο εύκολο ήταν να μπείτε στον ρόλο αυτής της γυναίκας

«Δεν είναι εύκολο αλλά αν σκεφτείς ότι είσαι μια φωνή αυτών των γυναικών, μέσα σου σού έρχεσαι συγκίνηση».

-Την αγαπάτε την τηλεόραση;

«Αγαπάω και την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και αγαπάω όταν οι δουλειές είναι έτσι φτιαγμένες».

-Με ποιο κριτήριο επιλέγετε τις δουλειές που κάνετε;

«Με αυτό που διαβάζω, με τον σκηνοθέτη, με τους συναδέλφους που θα παίξω και με όλο το concept».

-Φέτος εκτός από το “Maestro” βρίσκεστε και στο πρωταγωνιστικό cast της σειράς της ΕΡΤ “Μια νύχτα του Αυγούστου”. Πως είναι η δουλειά αυτή για εσάς;

«Επίσης είναι μια σειρά που γι’ αυτή αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια. Νομίζω θα παίζω στις πιο ωραίες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης».

Ο Φάνης Μουρατίδης στο FTHIS.GR

-Φέτος θα σας δούμε στο Maestro, πως είναι η συνεργασία σας με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και ποιος είναι και ο ρόλος σας στη σειρά;

«Η συνεργασία μου με τον κύριο Παπακαλιάτη είναι επιεικώς υπέροχη, αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλω να ευχηθώ σε όλους τους νέους ηθοποιούς που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους να έχουν την τύχη να συνεργαστούν με έναν άνθρωπο σαν τον Χριστόφορο, σε μια δουλειά που βάζει αυτά τα standards, που έχει αυτές τις προδιαγραφές, όπως έχει το Maestro γιατί είναι μια δουλειά που φλερτάρει να συγκριθεί, με τις δουλειές που βλέπουμε στο εξωτερικό και θαυμάζουμε με μια αμιγώς κοινωνική θεματολογία σε ένα πολύ ελληνικό περιβάλλον και έχουμε την τύχη να φτιαχτεί μια υπέροχη παρέα συνεργατών, μπροστά και πίσω από την κάμερα που με την κατεύθυνση του Χριστόφορου, όλοι αυτοί οι άνθρωποι αγάπησαν το project, μπήκαν σε αυτό το όραμα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η κάθε στιγμή, η κάθε σκηνή είναι όλοι 100% σε αυτό. Όπως είπε και η Μαρίσσα, υπάρχει ένα αίσθημα ότι πια αυτή η παρέα, είναι μια μεγάλη οικογένεια».

-Εκτός από μια ερωτική ιστορία που είχαμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να δούμε στην οθόνη, ο δικός σας ο ήρωας είναι πρόκληση για εσάς;

«Εγώ όποιον ρόλο και να μου δώσουνε, νομίζω ότι είναι πρόκληση, ότι και να είναι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η πρόκληση είναι το γενικότερο στοίχημα πια που βάζεις. Δηλαδή να φανείς αντάξιος των προσδοκιών και εσύ και όλοι οι άλλοι, αλλά επειδή αυτό είναι ομαδικό σπορ πρέπει να γίνει μαζί με όλους τους άλλους. Εδώ έχει μπει ένα υπέροχο στοίχημα και πραγματικά εγώ, μπορεί να φανεί λίγο υπερβολικό αλλά το θεωρώ λίγο ιστορική στιγμή. Θεωρώ ότι είναι μια στιγμή που μπορεί να γίνει κλικ σημαντικό για την ελληνική τηλεόραση».

-Είναι για εσάς δηλαδή η πιο σημαντική δουλειά που έχετε κάνει στην τηλεόραση;

«Στην τηλεόραση είναι από τις πιο σημαντικές γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς μπαίνω συναισθηματικά στα πράγματα. Και το κάθε ένα το έχω αγαπήσει τελείως διαφορετικά και για τελείως διαφορετικούς λόγους. Δηλαδή θα μπορούσα να πω ότι το «Μπαμπά μην τρέχεις» δεν είναι σημαντική στιγμή για εμένα; Όταν έκανα μια ολόκληρη οικογένεια από αυτή τη σειρά;»

-Σας έχουμε συνηθίσει όμως τα τελευταία χρόνια περισσότερο σε κωμωδίες και στο θέατρο.

«Η αλήθεια είναι ότι έχετε να με δείτε πάρα πολύ καιρό, απλά όταν κάνω κάτι γίνεται πολλές φορές και νομίζετε ότι με βλέπετε. Δηλαδή το «Πέτα τη φριτέζα» είναι η πρώτη σειρά που έκανα μετά το 2009. Δηλαδή 10 χρόνια έλειπα από την τηλεόραση και όλοι νομίζουν ότι εγώ δεν έφυγα ποτέ, ότι έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές ενώ αν έχετε προσέξει δεν έχω κάνει πάνω από 4 σειρές. Έχω κάνει κάποιες μικρές συμμετοχές, guest αλλά για εμένα η καταλυτική σειρά στην ζωή μου, ήταν το «Μπαμπά μην τρέχεις» γιατί ήταν δομικό, μεταφυσική σειρά και γιατί έκανα και την οικογένειά μου. Έχω μια σειρά γάμου, δηλαδή ο γιος μου παίζει σε κάποια επεισόδια».

-Με την σύζυγο (Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους) θα ξανά συνεργαζόσασταν τηλεοπτικά;

«Μακάρι. Τηλεοπτικά πιο εύκολα από ότι θεατρικά».

-Ζητάτε την γνώμη της όταν θέλετε να πάρετε μια απόφαση;

«Είναι δυνατόν να μην τη ζητάς από τους αγαπημένους σου ανθρώπους, από τους ανθρώπους που θέλοντας και μη οποιαδήποτε επιλογή έχει αντανάκλαση στην καθημερινότητά τους; Δηλαδή το να φύγω εγώ αύριο από το σπίτι;».

-Ήταν δύσκολο να πάτε 2,5 μήνες στου Παξούς για το Maestro;

Εγώ δεν πήγα 2,5 μήνες, πηγαινοερχόμουν γιατί είχα και πρόβες για το θέατρο και ήταν λίγο δύσκολο.

-Φέτος θα είστε για 2η συνεχόμενη χρονιά στον «Κουρέα της Σεβίλλης»;

Δεύτερη χρονιά και αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλω να ευχηθώ σε όλους να ζήσουν αυτό που έζησα. Αυτό που έζησα φέτος είναι να είμαι σε μια δουλειά με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που είναι αδερφός μου, οικογένειά μου, φίλος μου χρόνια κάναμε μαζί τον «Κουρέα της Σεβίλλης», μια παραγωγή επίσης πάρα πολύ γενναιόδωρη, μια τεράστια παραγωγή που έγινε μέσα στην πανδημία, 20 άτομα επί σκηνής και περιοδεία, με αυτή την αγάπη από τον κόσμο και την ίδια στιγμή να κάνω το Maestro που είναι αντίστοιχα μια μεγάλη παραγωγή στην ελληνική τηλεόραση, ένα μεγάλο στοίχημα. Αυτό που έχω να πω που υπάρχει και στις δύο δουλειές, είναι το εξαιρετικό κλίμα, οι εξαιρετικοί συνεργάτες και αυτό είναι πραγματικότητα και συμβαίνει. Το λέω γιατί υπάρχει και αυτό.

-Παίζει ρόλο αυτό για να πείτε «ναι»;

Δεν είμαι τώρα πια νέος ηθοποιός, ούτε ταλαντούχος. Τώρα πια είμαι ένας άνθρωπος που είμαι σε αυτή τη δουλειά μάστορας. Δηλαδή θέλω να πιστεύω ότι ανήκω στα μαστόρια πια και δεν είμαι εκεί που ήμουν κάποτε. Θα με φωνάξεις δηλαδή να σου φτιάξω μια βρύση και κατά πάσα πιθανότητά θα σου την φτιάξω καλούτσικα. Το ταλαντούχος το έχω συνδυάσει με τα νιάτα μου, δηλαδή νομίζω ότι παίρνω από το νιάτο κάτι που δεν μου ανήκει. Το ταλαντούχος μ’ αρέσει στο νιάτο γιατί είναι αυτό που υπόσχεται. Είναι κάτι που αισθάνομαι ότι θα φέρει κάτι διαφορετικό. Εγώ ότι είχα να κάνω το έκανα, μακάρι να κάνω και άλλα, όμως δεν είμαι πια αυτός που κάνει θα κάνει την ανατροπή. Περιμένεις από τα νέα παιδιά να φέρουν το καινούργιο και το φρέσκο και εμείς πρέπει να στηρίξουμε.

-Το Maestro όμως θα είναι κάτι διαφορετικό από όλους σας.

Θα είναι κάτι διαφορετικό. Εγώ αυτό που καταθέτω στο Maestro είναι το 100% του εαυτού μου, αυτό που μπορώ, αυτό που ξέρω και αυτό που μου ζητήθηκε. Τα παιδιά τα ταλαντούχα είναι τα τρία νέα παιδιά που έχουμε στη σειρά. Αυτό είναι το μέλλον και είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις τέτοια παιδιά, με στόχο προσήλωση, με τέτοια όρεξη να αρπάξουν τα πράγματα.

-Τι συμβουλή θα δίνατε στα νέα παιδιά;

«Να μην επιτρέψουν σε κανέναν να τους πάρει την χαρά της εργασίας».

-Είναι δύσκολος ο χώρος σας;

«Όλες οι δουλειές είναι σκληρές. Και η δική σας η δουλειά σκληρή είναι και η δική μας, εσείς ξέρετε τις παθογένειες σας, εμείς τις δικές μας. Οι άνθρωποι που συναντάται στους επαγγελματικούς χώρους συνήθως σε απογοητεύουν. Εγώ δεν θέλω πλέον να ακούω για το πόσο σημαντικός είναι κάποιος και πόσο ταλαντούχος, θέλω να ακούω για το πόσο σημαντικός άνθρωπος είναι. Γιατί χρειαζόμαστε πια να έχουμε και ένα σημείο αναφοράς στους επαγγελματίες που βρισκόμαστε που έχει να κάνει με την ανθρώπινη τους διάσταση. Εγώ στη ζωή μου ως νέος ηθοποιός, απογοητευόμουν από ανθρώπους που θαύμαζα σαν καλλιτέχνες και όταν τους γνώριζα σαν ανθρώπους έλεγα «Εντάξει» και ξαφνικά έσβηνε από μπροστά μου και ο καλλιτέχνης. Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις, το θέμα είναι πως το διαχειρίζεται ο καθένας μας. Απογοητεύομαι γιατί έχω γοητευθεί, κάτι με γοήτευσε ένας άνθρωπος, ένας καλλιτέχνης. Ας υπάρξουν και οι άνθρωποι που θα στηρίξουν και τους νεότερους ανθρώπους, να έχουν σημεία αναφοράς, να έχουν να μνημονεύουν κάποιον άνθρωπο που τους πήγε παρακάτω και τους άνοιξε ένα παράθυρο εκεί που φαινόταν ένα ντουβάρι μόνο. Δεν τους έβαλε τρικλοπλοδιές, δεν τους μείωσε για να βάλει την δική του αξία. Ούτε έφτιαξε μια ιεραρχία εκ των προτέρων και ήταν πάντα εκεί. Νομίζω ότι το να είναι κανείς ανοιχτός και να αγαπάει το αντικείμενό του και να μην το χρησιμοποιεί, είναι μια ειδοποιός διαφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που την δουλειά τους, την χρησιμοποιούν και άνθρωποι που την αγαπούν τη δουλειά αυτή».

-Πως επιβιώσατε στις δύσκολες συνεργασίες;

«Από κάποιες έχω φύγει».

-Είναι δύσκολο να φύγετε από κάποια δουλειά;

«Δεν είναι δύσκολο απλά ξέρεις ότι θα πεινάσεις. Από κάποιες έχω φύγει, σε κάποιες έμεινα και άντεξα. Κάποιες άλλες είπα ότι θα το διαχειριστώ και το ξεπέρασα. Όπως κάνουμε όλοι μας».

-Τι θα λέγατε στους γιους σας αν θελήσουν να γίνουν ηθοποιοί;

«Θέλω οι γιοι μου ότι θέλουν να γίνουν, να το θέλουν πολύ, ότι και να είναι αυτό. Είτε σε επίπεδο επαγγελματικού προσανατολισμού, είτε σε επίπεδο ταυτότητας. Οτιδήποτε θέλουν αρκεί αυτό να τους δίνει χαρά, να είναι σίγουροι ότι είναι μια περιοχή που τους εμπνέει, να είναι σίγουροι ότι είναι μια περιοχή που βλέπουν προοπτική για τους εαυτούς τους. Να είναι σίγουροι ότι αυτό τους εκφράζει και εγώ ακόμα και αν μέσα μου κάπου κρυφά, πίσω σε μια γωνία, είχα μια αντίρρηση θα την κλειδαμπαρώσω, με 400 αλυσίδες και 50 κλειδαριές και θα πάω παρακάτω στην επιθυμία των παιδιών μου».

-Πόσο ανακουφιστικό να ακούμε από έναν πατέρα να μιλάει έτσι για τα παιδιά του στην σημερινή «βίαιη» κοινωνία.

«Όλοι μας έχουμε βιώσει πράγματα, στον κλειστό πυρήνα της οικογένειας. Έχουμε βιώσει συμπεριφορές, καταστάσεις. Εγώ γεννήθηκα σε μια λαϊκή γειτονιά, μεγάλωσα με τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας όπως όλοι τις γνωρίζουμε. Ακούμε κάποια πράγματα και πέφτουμε από τα σύννεφα ενώ συμβαίνουν απλά τα ξεχνάμε. Αλλά αν δεν κάνουμε αποδοχή ότι αυτό συμβαίνει δεν θα βρούμε τον τρόπο να το αλλάξουμε. Αν κάνουμε ότι δεν συμβαίνει, δεν θα κάνουμε και τίποτα να τα αλλάξουμε. Τελικά θα θεωρούμε πάντοτε ότι είμαστε συνένοχοι, επειδή δεν είχαμε την δύναμη να το φωτογραφίσουμε. Είναι περίεργες αυτές οι ισορροπίες, για αυτό χρειάζεται από τη νεότερη γενιά γονιών νέων παιδιών, να μπορούν να δουν την Ελλάδα την χώρα που οραματιζόμαστε και τους ανθρώπους που θέλουμε να έχουμε δίπλα μας και να συντονιστούμε όλοι μαζί, όσοι μπορούμε και όσοι αντιλαμβανόμαστε. Να μην θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα επειδή κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, αλλά να αισθανθούμε ότι επειδή εμείς καταλαβαίνουμε έχουμε και την ευθύνη. Μην ψάχνεις να βρεις δεξιά και αριστερά κάτι που δεν θα το βρεις ποτέ, γίνε εσύ αυτό που ψάχνεις».

-Ποιος ήταν ο λόγος που όπως είπατε κάνατε 4 σειρές στην τηλεόραση;

«Μπορεί να έχω κάνει και παραπάνω. Ξεκίνησα να κάνω σειρές πολύ αργά, στην πρώτη μου σειρά ήμουν 34 χρονών. Είχα λίγο τον φόβο της τηλεόρασης, φοβόμουν δεν ήξερα αν μπορώ να το διαχειριστώ αυτό γιατί πάντα επειδή είμαι ματαιόδοξος, ήμουν σίγουρος ότι θα κάνω τεράστια επιτυχία. Οπότε έλεγα τι θα την κάνω τόση επιτυχία (γέλια). Οπότε κάποια στιγμή με την παρότρυνση κάποιων φίλων μου και συγκεκριμένα της Φαίης Ξυλά, πήρα την απόφαση να κάνω μια σειρά. Έκανα πάρα πολύ καλά που την άκουσα γιατί εκεί ανακάλυψα έναν άλλο κόσμο, ήταν ένας νέος αέρας και κατάλαβα πως ότι φοβόμουν να κάνω και να δοκιμάσω τελικά πίσω από αυτό κρυβόταν κάτι αποκαλυπτικό για εμένα. Μάλλον τελικά άρχισε να καταλαβαίνω πως όταν φοβάσαι κάτι πήγαινε κατά εκεί, εννοώ στο δημιουργικό κομμάτι».

-Φαίνεται πάντως ότι έχετε δουλέψει με τον εαυτό σας.

«Είμαι εμπειρικός, δηλαδή ότι λέω προέρχεται από εμπειρία».

-Για ποιο λόγο είπατε ότι θεατρικά θα ήταν πιο δύσκολο να συνεργαστείτε με την σύζυγο από ότι τηλεοπτικά;

«Γιατί το θέατρο είναι βράδυ. Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση είναι πάρα πολύ δύσκολο πρακτικά να μπορέσει κανείς να συντονιστεί, κάποιος πρέπει να είναι και στο σπίτι. Τώρα που μεγαλώσανε λίγο τα παιδιά μπορεί ίσως, αλλά μέχρι τώρα ήταν κάτι που μόνο ένα καλοκαίρι το κάναμε και αυτό για πολύ λίγες παραστάσεις».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλάει στο FTHIS.GR

-Φέτος το χειμώνα θα είστε στο Maestro”, ποιος είναι ο ρόλος σας στη σειρά;

«Υποδύομαι τον γιατρό του νησιού, έναν άνθρωπο βασανισμένο που πηγαίνει να φτιάξει τις ζωές των ανθρώπων αλλά κυρίως να φτιάξει την δική του ζωή, να αρχίσει από το μηδέν. Μπλέκει με μια ερωτική ιστορία, παράνομη και περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στη ζωή του».

-Ο ρόλος σας πως προέκυψε; Σας κάλεσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης;

«Ναι, με πήρε ο Χριστόφορος τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει γράψει αυτόν τον ρόλο και πιστεύει ότι θα μου ταίριαζε πολύ. Μου τον έστειλε, τον διάβασα και με πολλή χαρά είπα το ναι».

-Η συνεργασία σας πως είναι;

«Ήταν υπέροχη συνεργασία, πάνω από την δουλειά, εμμονικός με την λεπτομέρεια και είμαστε σίγουροι ότι η δουλειά θα είναι από ένα επίπεδο και πάνω».

-Εσείς είστε άνθρωπος που αγχώνεται, με την έννοια ότι είναι μια ανταγωνιστική χρονιά για την τηλεόραση με πολλές σειρές

«Θέλω πολύ να την αγαπήσει την δουλειά ο κόσμος από εκεί και πέρα για εμένα, η δουλειά δεν είναι ιππόδρομος, θέλω να πηγαίνουν όλες οι δουλειές καλά, να υπάρχουν πολλές δουλειές, να υπάρχει ανταγωνισμός, υγιής ανταγωνισμός και βασικά να υπάρχει αγορά εργασίας για τους ηθοποιούς».

-Είχατε άλλες προτάσεις ή μόνο το Maestro;

«Είχα, πολλές προτάσεις».

-Θεατρικά θα κάνετε κάτι;

«Θεατρικά τώρα ετοιμάζω μια παραγωγή για την Θεσσαλονίκη και είναι στο Θέατρο Αυλαία από 11 Νοεμβρίου με την παράσταση “Κάποιος να με προσέχει”».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR