counter

Τον διάσημο πολλοί εμίσησαν, την επιτυχία του ουδείς!

Τον διάσημο πολλοί εμίσησαν, την επιτυχία του ουδείς!
Τον διάσημο πολλοί εμίσησαν, την επιτυχία του ουδείς!

Τόσα χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά έχουν δει πολλά τα μάτια μου και σίγουρα έχουν να δουν πολλά ακόμα. Έχω παρατηρήσει ανθρώπους να γίνονται «της προσκολλήσεως» σε αναγνωρίσιμα πρόσωπα, για να κλέψουν λίγη από τη λάμψη τους και να κερδίσουν από τις γνωριμίες τους. Και αν τα «σπάσουν» ή αν δεν καταφέρουν να κολλήσουν με τον έναν celebrity που είχαν ως στόχο, προσπαθούν να πλησιάσουν τον επόμενο. Σαν σκυταλοδρομία! Αν και είναι δύσκολο να τα σπάσουν γιατί του λένε πάντα αυτό που θέλει να ακούσει και ποτέ αυτό που πιστεύουν οι ίδιοι!

Επιδεικνύουν με την κάθε ευκαιρία στα Social media ότι είναι μαζί με τον τάδε ή τη δείνα και σαν λεζάντα πάντα υπάρχει το «ξέρεις εσύ» ή το «ότι συνέβη εδώ, μένει εδώ» ώστε να φανεί ότι η σχέση είναι στενή και τα μυστικά που ανταλλάσσουν πολλά!

Βέβαια όταν βρίσκονται με τις μη αναγνωρίσιμες παρέες τους, «ξεφουρνίζουν» όλα τα κουσούρια του διάσημου και όλα τα προσωπικά που μπορεί και να τους εκμυστηρεύτηκε, ώστε να δείξουν στους μη διάσημους φίλους τους την ιδιαίτερη επαφή μαζί τους, να τους απομυθοποιήσουν αλλά και να μεταφέρουν με καμάρι... την όποια είδηση! Και κάπως έτσι απλά, τα νέα κυκλοφορούν. Αυτό είναι το χειρότερο!

Τι; Σας κάνει εντύπωση;

Ξέρετε πόσα μυστικά έχω μάθει τους τελευταίους μήνες για τον Χ, Ψ celebrity από ανθρώπους που έμαθαν... εμπιστευτικά από «φίλους- αυλικούς» τι συνέβη σε χωρισμούς, ταξίδια, λογομαχίες για οικονομικές διαφορές κλπ; Ξέρετε πόσοι τσακωμοί και λεπτομέρειες έχουν βγει στη φόρα από φίλους του τάδε ή της τάδε που πλασάρονται ως πραγματικοί του φίλοι αλλά παρόλα αυτά τον «στολίζουν» όταν δεν είναι μπροστά;

Και αυτό γιατί; Γιατί τον διάσημο πολλοί εμίσησαν, την επιτυχία του όμως και την «προβολή» που παρέχει στους γύρω του, "κανείς"! Ακόμα και οι (δήθεν) φίλοι τους...

 

Instagram: christoskoutras

Facebook: Christos Koutras, Christos Koutras II

Twitter: @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR