counter

Το διάσημο μοντέλο, ο...άλλος Χρήστος Κούτρας, εγώ και οι αποκαλύψεις στον τηλεοπτικό αέρα!

Αιφνιδιάστηκε ο Χρήστος Κούτρας (ο συνονόματος και συνεπώνυμός μου) στον αέρα της εκπομπής του "Αταίριαστοι", όταν ο συμπαρουσιαστής του Γιάννης Ντσούνος και οι συνεργάτες του, του εμφάνισαν στο video wall την αφίσα «Απόκριες 2017 στον Δήμο Καλλιθέας με τον Μπόμπ Σφουγγαράκη, τον Πάτρικ, την Ντόρα την εξερευνήτρια και παρουσιαστή τον ...Χρήστο Κούτρα

Αντιλαμβάνεστε το γέλιο που έπεσε εντός πλατό, αφού η εικόνα του έγκριτου πολιτικού αναλυτή καθόλου δεν συνάδει με την παρουσίαση του νεανικού event με την Ντόρα και τον Μπόμπ. Όπως καταλάβατε οι συνεργάτες του θέλησαν να του κάνουν πλάκα, αφού τις εκδηλώσεις αυτές τις παρουσιάζω εγώ 7 χρόνια τώρα, προκαλώντας όπως φαίνεται πολλά μπερδέματα στον...συνεπώνυμό μου. 

Οπως μάλιστα ομολόγησε ο ίδιος στον αέρα, αυτή η παρεξήγηση με τα ονόματά μας είχε στο παρελθόν και διαφορετικά, πιο ...πικάντικα περιστατικά, αφού κάποια μέρα ένα πολύ γνωστό μοντέλο, νομίζοντας πως είμαι εγώ, τον πήρε τηλέφωνο για να ακολουθήσει μια συνομιλία ...με Juicy  περιεχόμενο. Λεπτομέρειες δεν μάθαμε και ευτυχώς!!!

Ο Χρήστος Κούτρας στο Σύνταγμα με τον Bob τον Σφουγγαράκη

Ο Χρήστος Κούτρας παρουσιάζει event σε πλήθος κόσμου

Facebook: Christos Koutras
 
Twitter: @christoskoutras
 
Instagram: christoskoutras 
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR