counter

Τι δώρο να του κάνεις τα Χριστούγεννα

Τι δώρο να του κάνεις τα Χριστούγεννα
Τι δώρο να του κάνεις τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα

Η πόλη έχει στολιστεί, φωτάκια αναβοσβήνουν, κούκλες, χιονάνθρωποι και Αι- Βασίληδες μας χαμογελούν γλυκά: οι γιορτές όλο και πλησιάζουν! Και είναι αυτές οι μέρες που θέλεις να περάσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, αλλά πάνω απ’ όλα με εκείνον που σε κάνει ευτυχισμένη. Ποιο όμως είναι το σωστό δώρο για έναν άνδρα;

Σας έχω ετοιμάσει εδώ κάποιες ιδέες για όλα τα πορτοφόλια.

1.      Είναι φανατικός του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ; Κάν’ του δώρο ένα εισιτήριο, για να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά. Μαζί σου… Πιστέψτε με -ειδικά αν πηγαίνετε παρέα-, θα το εκτιμήσει πολύ!

2.      Ένα ταξίδι-αστραπή για δυο! Δεν σας λεω να πάτε Νέα Υόρκη με όλα τα έξοδα δικά σας, κορίτσια, αλλά μια απόδραση-αστραπή σε ένα πανέμορφο μέρος της Ελλάδας είναι σίγουρα κάτι αρκετά ρομαντικό! Τσεκάρετε σάιτ προσφορών και σίγουρα θα βρείτε λύσεις που δεν κοστίζουν μια περιουσία!

3.      Ένα ωραίο πουκάμισο ή sweatshirt. Να μια ωραία ευκαιρία για εσάς να αλλάξετε με τρόπο το στυλ του…

4.      Κάποιο κόσμημα για το χέρι, τον λαιμό, μια ωραία ζώνη ή πορτοφόλι. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, θα σας συμβούλευα να επιλέξετε προϊόντα κάπως μεγάλης αξίας.

5.      Αν είναι γκατζετάκιας, ο κόσμος της τεχνολογίας θα σας προσφέρει άπειρες ιδέες! Φωτογραφικές μηχανές, αξεσουάρ για το κινητό ή τον υπολογιστή, εξοπλισμοί... Διάφορα τέτοια παιχνιδάκια, για να έχει να παίζει με τις ώρες!

6.      Συλλογή ταινιών! Με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον θα τον κρατάτε και τα βράδια σπίτι μαζί σας, αντί να τη βγάζει συνεχώς στα μπαράκια με τους κολλητούς του...

7.      Του αρέσουν τα extreme sports ή διάφορες δραστηριότητες; Τέλεια! Δεν θα του ταίριαζε, λέτε, για δώρο ένα μάθημα scuba diving, skydiving ή bungee jumping?

8.      Ας πάμε τώρα στα πιο low budget και συμβολικά δώρα. Φτιάξτε του ένα ημερολόγιο με δικές σας φωτογραφίες. Το έχω δοκιμάσει στην εφηβεία μου με τα καλύτερα αποτελέσματα!!!

9.      Μασάζ! Δύσκολο να μην αρέσει! Ρίξτε μια ματιά και σε σάιτ προσφορών, οι τιμές είναι εκπληκτικές! Και εννοείται πως θα πάτε μαζί ως ζευγάρι (σιγά μη χάσουμε και εμείς!)…

 

Εάν έχετε και εσείς μια καλή ιδέα, περιμένω τα μηνύματά σας!

Φιλάκια, κορίτσια!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR