counter

Τέλος σεζόν για τις ψυχαγωγικές εκπομπές... Αυτοί που μένουν και μου άρεσαν και αυτοί που έρχονται...

Τέλος σεζόν για τις ψυχαγωγικές εκπομπές... Αυτοί που μένουν και μου άρεσαν και αυτοί που έρχονται...
Τέλος σεζόν για τις ψυχαγωγικές εκπομπές... Αυτοί που μένουν και μου άρεσαν και αυτοί που έρχονται...

Μία τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και επισήμως χτες με τις ψυχαγωγικές εκπομπές (Love it, Open Weekend και Όλα γκουντ) να ρίχνουν αυλαία.

Πόσο αξιοπρεπής και αληθινή στον αποχαιρετισμό της η Ιωάννα Μαλέσκου. Και το λέω γνωρίζοντας ότι δεν πέρασε και εύκολα, ειδικά από πέρσι το καλοκαίρι και μετά...

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΣΚΑΪ για αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά τα οποία έχουμε πει, αυτά που έχουμε ζήσει, αυτά που σας έχουμε δείξει και άλλα τόσα πολλά. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας. Ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει. Ξεκινάει ένα φανταστικό καλοκαίρι και εμείς… θα τα ξαναπούμε σύντομα...» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβρη και μέσα από το Post της στο Instagram. Που λέτε να τη δούμε; Εγώ την άποψή μου την είχα πει και στον αέρα του "Καλύτερα δε γίνεται" και όχι μόνο εκεί. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε την Ιωάννα δίπλα σε συγκεκριμένο άνθρωπο.

Πάντως, της εύχομαι να πάει κάπου που θα την εκτιμάνε γιατί αυτό το κορίτσι μπορεί να κάνει πολλά, κατά την ταπεινή μου άποψη, αρκεί να την στηρίξουν και να μην την αγχώνουν.

Η νέα σεζόν

Η καινούρια σεζόν που θα ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν αρχές Σεπτέμβρη, θα φέρει αλλαγές σε κάποιες εκπομπές.

  • Η προσθήκη που άρεσε περισσότερο εκτός από εμένα και σε όλο σχεδόν τον δημοσιογραφικό κόσμο, είναι αυτή της Άννας Ζηρδέλη δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και στη "θέση της" θα δούμε μία δημοσιογράφο μάχιμη, με ρεπορτάζ, πλούσια ατζέντα και απίστευτη όρεξη για δουλειά. Μία περίοδο βλέπαμε να εργάζονται σε εκπομπές... απόφοιτοι ριάλιτι και αυτό δεν ήταν και το καλύτερό μας. Και δε μιλάω για ανθρώπους που πριν τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι δούλευαν στην τηλεόραση, αλλά για άλλους που καταλάμβαναν θέσεις που θα μπορούσαν να καλυφθούν από ανθρώπους που έχουν εργαστεί σκληρά στα ΜΜΕ. Υπήρχαν βέβαια και ελάχιστες εξαιρέσεις που "τα έλεγαν" αλλά και άλλοι που τους δόθηκαν ευκαιρίες καθαρά και μόνο λόγο αναγνωρισιμότητας.

  • Η Αφροδίτη Γραμμέλη, επίσης, είναι περιζήτητη αυτή την περίοδο. Έχει δεχτεί διάφορες προτάσεις, δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα βρίσκεται τελικά στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, αλλά αυτό θα ήταν ιδανικό για τη Φαίη. Είναι πολύτιμη για το ρεπορτάζ της και όχι μόνο.
  • Οι αλλαγές της Super Κατερίνας θα είναι απ΄ ότι φαίνεται λιγότερες από όσες είχα ακούσει τις προηγούμενες εβδομάδες. Η επιστροφή, πάντως, του Γρηγόρη Γκουντάρα στην τηλεοπτική παρέα της Κατερίνας Καινούργιου, θεωρείται δεδομένη από όλους μας εδώ και μήνες.

Αυτοί που μένουν...

  • Από αυτούς που παραμένουν στις θέσεις τους, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την αξία του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος είναι ένα πολυεργαλείο που κάθε παρουσιάστρια θέλει και χρειάζεται δίπλα της.
  • Το ίδιο ισχύει ακριβώς και για τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος είναι μορφωμένος, πάντα διαβασμένος και έτοιμος για όλα στον τηλεοπτικό αέρα. Περιμένεις να ακούσεις το σχόλιό του, ή για την ακρίβεια το καυστικό του σχόλιο.
  • Η Φωτεινή Πετρογιάννη, που επίσης μου άρεσει πολύ, έχει την τέλεια χημεία με τον Γιώργο Λιάγκα. Τους θυμάμαι από τότε που έκαναν για ένα διάστημα μαζί ραδιόφωνο.  
  • Ο Σάββας Πούμπουρας στην "Ελένη" ξεχώριζε για εμένα με την "κανονικότητά" του, τα βίντεο είτε μόνος είτε με τη μητέρα του και με τις live συνδέσεις του, έδινε ζωντάνια. Αυτό είναι το στοιχείο του και μακάρι να κάνει περισσότερες τη νέα σεζόν.
  • Τι να πω και για την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day; Μ΄αρέσει η πάντα... πιπεράτη Τίνα και η χημεία της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή εντυπωσιακή. Όπως και ο Κώστας Φραγκολιάς.
  • Πολλά "Like" στον Άρη Καβατζίκη. Είναι ο καλύτερος που θα μπορούσε να έχει η Δανάη Μπάρκα δίπλα της ώστε να έχει μία εκπομπή όπως την ονειρεύεται.
  • Μ' αρέσει και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και μαζί με την Ελένη Τσολάκη θα τους έβλεπα και σε άλλο project και όχι μόνο στο Open Weekend.

Όσο για το "Καλύτερα δε γίνεται" όπως ανέφερε και στον αέρα η Ναταλία Γερμανού, δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή, και με κάνει πολύ χαρούμενο που θα συνεχιστεί η συνεργασία μας γιατί ειλικρινά, όλα τα παιδιά είναι ένα κι ένα και περάσαμε δέκα μήνες μαζί, μοναδικούς, γι' αυτό και θα ήθελα να μου επιτρέψετε να κάνω τα σχόλιά μου, με τα οποία είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε όσοι βλέπετε την εκπομπή.

Η Ναταλία Αργυράκη πολύ καλή δημοσιογράφος με τις συνεντεύξεις της και με τους καλεσμένους της εκπομπής να γοητεύονται από τα αφιερωματικά της βίντεο. Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης με τα δικά του χιουμοριστικά βίντεο και τις αυθόρμητες ατάκες του που ξετρελαίνουν. Η Εβελίνα Νικόλιζα που είναι μία κατηγορία από μόνη της, ταλέντο, χιούμορ και σχόλιο σωστό για το πιο αστείο μέχρι το πιο σοβαρό θέμα. Ο Δημήτρης Πανόπουλος που παίζει την ενημέρωση στα δάχτυλα αλλά και οι συνεντεύξεις του με εκπροσώπους της ψυχαγωγίας ήταν δυνατές. Ο Γιάννης Κορδώνης που ήταν η χρονιά που γνωρίσαμε τον ίδιο (όσοι δεν έτυχε να τον έχουμε ακούσει στο ραδιόφωνο), το χιούμορ και το ήθος του μέσα από το "καταφύγιο της χαράς", τη στήλη του στην εκπομπή.

Αυτά προς παρόν. Να απολαύσετε τον ήλιο τη θάλασσα και να ξεκουραστείτε. 

Όσοι βρισκόμαστε ακόμα στην πόλη, ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα! Θα έρθει η ώρα και για τη δική μας άδεια!

Χρήστος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR