counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τι μέρες κι αυτές! Σκάει η μία είδηση μετά την άλλη! Υπάρχει μία κινητικότητα, με πολλά μωρά, πολλές εντάσεις, ατυχείς δηλώσεις και εμφανίσεις και άλλα πολλά... Περισσότερα στα Likes & Dislikes μας, πάντα με αγάπη από εμένα και την Cherī up cosmetics.

Likes

  • Χάρηκα ειλικρινά για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου που ήταν η ωραιότερη έκπληξη για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Ένα κορίτσι που το εκτιμώ γιατί είναι δουλευταρού και αγωνίστρια και το λέω καιρό, όχι τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα επάνω της και είδα να της εύχονται δημόσια άνθρωποι που την έθαβαν και τη θάβουν... Μην εκπλήσσεστε, συμβαίνουν και αυτά στο θαυμαστό κόσμο της showbiz. Τα γνωρίζει όμως γιατί είναι έξυπνη και ξέρει τι της γίνεται και σίγουρα δεν την ενδιαφέρει τίποτα, παρά μόνο το παιδάκι της που θα έρθει σε λίγους μήνες και ο σύντροφός της. Σε αυτό το σημείο δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι για τον χαρακτήρα του Κωνσταντίνου Δανιά ακούω τα καλύτερα, από ανθρώπους που σέβομαι και που τον γνωρίζουν πολλά χρόνια. Από πέρσι μου έχουν πει ότι η Ιωάννα έχει στο πλευρό της "το δέκα το καλό"!

  • Γονείς η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η Ιωάννα πέρασε δύσκολα λίγο πριν γεννήσει, όλα όμως πήγαν καλά και κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο τους. Να σας ζήσει, να είναι γερός και ευτυχισμένος. 

  • Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε ότι "μας δουλεύουν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η σύντροφός του" που ενώ πήγαν για την καταγγελία του ξυλοδαρμού στο δικαστήριο, φιλιόταν και αγκαλιάζονταν. Είπε, μάλιστα, να μην ξανασχοληθούν μαζί τους ως εκπομπή -ακόμα κι αν δουν πως έκαναν 40% τηλεθέαση τα λεπτά που έπαιξε το θέμα- και ζήτησε από τη ρεπόρτερ της να αποχωρήσει. Μακάρι να ακουστεί η επιθυμία της. Όχι άλλο κάρβουνο...

Dislikes

  • "Θέλετε να με διώξετε από το θέατρο αλλά δε θα με βγάλετε από την καρδιά του κόσμου... Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν τον Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν" ... Τάδε έφη Πέτρος Φιλιππίδης...
  • Δεν μου άρεσε που είδα τόσο υπέρλαμπρα ντυμένους τους παίκτες του Survivor all star στην παραλία. Με σκουλαρίκια πολυελαίους οι γυναίκες στον στίβο μάχης και έτοιμοι για ρεβεγιόν με παπιγιόν οι άντρες. Ας άλλαζαν ρούχα ή ας έκαναν τον διαχωρισμό των ομάδων αλλού και όχι στην άμμο. Μου κλωτσούσε η εικόνα. Επίσης περίμενα να το δω πως και πως και με κούρασαν τα πρώτα επεισόδια. Ως τηλεθεατής θα τα ήθελα κάπως πιο σύντομα.

  • Βρισηίδα Ανδριώτου μας έχεις πάρει τα αυτιά ήδη! Μην τσιρίζεις...
  • Διαβάζω σχόλια στο Twitter αυτές τις μέρες τύπου, "τι μας νοιάζει αν έχει γεννήσει η Τούνη, μας έχετε πρήξει" κλπ...κλπ... Να σας ενημερώσω, χωρίς ίχνος υπερβολής, ότι η εγκυμοσύνη της Τούνη "πουλάει" όπως πουλούσε 20 χρόνια πριν η πρώτη εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη. Και τότε δεν υπήρχαν και social media.
  • Ο κορονοϊός επισκέφθηκε την κυρία Λίτσα Πατέρα και δεν βλέπουμε τα Ζώδιά της αυτές τις μέρες στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Περαστικά και άμεσα αγαπημένη.
  • Dislike στη φίλη της Τζένης Μελιτά που όπως μάθαμε σήμερα τη... μεσημβρίαν, της αρέσει να μυρίζει τα άπλυτα του συντρόφου της... 

Αυτά αγαπητοί μου,

Ραντεβού την Παρασκευή με τα Likes και τα DislikesPowered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,
Χρήστος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR