counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Λόγω της αυριανής αργίας τα λέμε σήμερα Πέμπτη αγαπητοί μου. Ναι, γιατί αυτή η χρονιά με το "καλωσόρισες" μάς έδωσε ακόμα ένα τριημεράκι... Ίσως γιατί μετά θα μας τα χαλάσει λίγο, αφού όπως συζητάνε όλοι οι γνωστοί μου και η 25η Μαρτίου και η 28η Οκτωβρίου πέφτουν Σάββατο! Ας είναι, θα μας φέρει άλλα καλά... είμαι σίγουρος!

Προχωράμε με τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes 

  • Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν γονείς ενός υγιέστατου αγοριού βάρους 2.800 γραμμαρίων! Αυτά που άκουσε η κοπέλα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της δεν έχουν προηγούμενο. Τα θυμάμαι και απορώ για άλλη μια φορά για ανθρώπους... Δεν ήταν μια εύκολη εγκυμοσύνη από πολλές απόψεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Κωνσταντίνα δεν έδινε καμία πληροφορία τις τελευταίες εβδομάδες για το πότε θα γεννήσει και δεν ανακοίνωσε και η ίδια τη γέννηση του γιου τους, αλλά βγήκε από τη Soula Glamorous. Τέλος καλό όλα καλά και το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο. Να σας ζήσει!

  • Το τραγούδι "Αμαρτίες" της Αναστασίας αγαπήθηκε τόσο ραδιοφωνικά όσο και ψηφιακά και έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views και streams σε όλες τις πλατφόρμες και το 2022 ήταν πρώτο στο Τop 20 του Official Airplay Chart by Media Inspector. Στις επόμενες θέσεις, από ελληνικά τραγούδια, βλέπουμε τον Γιώργο Σαμπάνη με το "Άσε με να σε προσέχω", τον Κωνσταντίνο Αργυρό με το "Τίποτα εσύ", ξανά τον Σαμπάνη με το "Γεννημένη", τον Χρήστο Μάστορα με το "Αν", την Ελένη Φουρέιρα και την Evangelia με το "Φωτιά", τον Νίκο Οικονομόπουλο με το "Από Έρωτα…",  τον Αργυρό και τον Light με το "Ηλιοβασίλεμα", τη Josephine με το "Τηλέφωνο", τον Πάνο Κιάμο με το "Θα με ζητάς - Θα απουσιάζω" κ.α.

  • "Θέλω να κάνω μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση… και επίσημα πλέον. Φέτος τα Χριστούγεννα έφαγα και μελομακάρονο και κουραμπιέ. Δεν είμαι έγκυος" είπε η Κατερίνα Στικούδη γιατί της "χρέωσαν" εγκυμοσύνη για άλλη μια φορά. Θεότητα.
  • Οι "Παγιδευμένοι" επιστρέφουν στις 16 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες και στα βίντεο που δημοσίευσε η Σοφία Φαραζή από τα γυρίσματα, δεν πετάμε από τη χαρά μας μόνο οι τηλεθεατές, αλλά και οι ηθοποιοί της σειράς. Μαθαίνω ότι θα δούμε στα νέα επεισόδια μία αυτοκτονία και μία δολοφονία που θα μπερδέψει τα πράγματα και θα δυσκολέψει αρκετά τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές...
  • Στην κριτική επιτροπή του "My Style Rocks" , επίσημα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός. Έντονο άρωμα GNTM. Μ' αρέσει.

Dislikes

  • Λογικά έπεσε στην αντίληψή σας η δήλωση της Θάλειας Ματίκα στο "Πρωίαν σε είδον - τη μεσημβρίαν". Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε: "Οι δουλειές σπιτιού είναι ένας επαγγελματικός προσανατολισμός. Εγώ δεν διάλεξα αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Γι΄ αυτό και πληρώνονται για τις δουλειές του σπιτιού".. Speechless
  • Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επεισόδιο 3.856... Βαρέθηκα.
  • Ποιος έχει ματιάσει τους συνεργάτες της Μπέττυς Μαγγίρα και κάτι τους συμβαίνει και λείπουν σχεδόν εναλλάξ; Την περίοδο των γιορτών αρρώστησε και μάλιστα πέρασε και ζόρικα ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, τώρα ο Δημήτρης Μακαλιάς νοσεί με Covid, ενώ η Μαρία Αντωνά μαζί με τον σύντροφό της Άρη Σοιλέδη είχαν ατύχημα με το αυτοκίνητο.
  • Θύμα διάρρηξης η Μαίρη Μηλιαρέση. Πόσο άσχημο το συναίσθημα να εισβάλλουν μέσα στο σπίτι σου. Να μην συμβεί σε κανέναν.

 Αυτά για σήμερα! 

Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την Τρίτη εδώ, με τα Likes και τα Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR