counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τρίτη και μάλιστα χειμωνιάτικη με τα Χριστούγεννα να μας κλείνουν το μάτι. Παρόλα αυτά το πνεύμα των γιορτών δεν με έχει επηρεάσει ακόμα κι αυτό θα το δείτε και στα σημερινά Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο έξυπνο και απολαυστικό από το τρέιλερ του Masterchef που ξαναμπαίνει στη ζωή μας τον Ιανουάριο. Πρωταγωνιστές οι τρεις αγαπημένοι κριτές. Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπαθούν να κοιμίσουν τα μωράκια τους και τηλεφωνούν στον Σωτήρη Κοντιζά -ο οποίος βρίσκεται στην κουζίνα του- για να πάρουν τη βοήθειά του.
  • Στον αέρα και τρία τρέιλερ του Survivor All Star, τα δύο, με τους πρώτους παίκτες. Να κάνω μία πρόβλεψη; Θα δούμε πολλούς τσακωμούς στο All Star και δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένα πρόσωπα... Θα σας πω λεπτομέρειες λίγο πριν το πρώτο επεισόδιο...
  • Η Ελίνα Παπίλα μού αρέσει πολύ και θεωρώ ότι αξίζει μια θέση στην τηλεόραση. Σήμερα την είδαμε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη και δεν ένιωσα ότι ήταν "ξένο σώμα", αντίθετα είχε χημεία με το σύνολο κι έκανε εύστοχα σχόλια. Εννοείται και σε κάτι δικό της θα ήταν και πάλι εξαιρετική.
  • Πάντα με γοήτευε ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος, έχω δει όλες τις ταινίες, ενώ και τώρα όταν προβάλλεται κάποια ή έστω ένα σχετικό αφιέρωμα, τα παρακολουθώ δίχως δεύτερη σκέψη. Αυτό του Κυριάκου Θεοδοσίου για το "Καλύτερα δε γίνεται" με τραγουδιστές που "δάνεισαν" τη μελωδική τους φωνή σε γνωστούς ηθοποιούς, θα σας αρέσει πολύ. Θα δείτε μέχρι και τον Γιάννη Πάριο να ντουμπλάρει τον Βασίλη Τσιβιλίκα. Απίστευτο;
  • Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μέσα από τον αέρα του Πρωινού πρόταση για συνεργασία στον Κώστα Τσουρό. Τους φαντάζεστε μαζί; Εξαιρετικό και το εννοώ!
  • Μακάρι να δούμε το νέο J2US τον Μάρτιο, όπως ακούγεται.
  • Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση ως guest στο J2US του Σαββάτου, που αν κρίνω από την τηλεθέαση τα 26 λεπτά της εμφάνισής του τον είδε πολύς κόσμος! Τα τραγούδια του ξεσήκωσαν, αλλά και συγκίνησαν όλους όσοι βρίσκονταν στο πλατώ κι όχι μόνο.

Dislikes

  • Οι εντάσεις δεν μ΄αρέσουν καθόλου. Με τάραζαν πάντα και μου χαλούσαν τη διάθεση ακόμα κι αν ήταν κάτι που παρακολουθούσα στην τηλεόραση. Η Βίκυ Πρωτογεράκη σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα στο Πρωινό ήταν στην κυριολεξία έξω φρενών. Δείτε το...
  • Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς χώρισαν μετά από 3 μήνες γάμου. Ε, κάτι χοντρό θα έγινε. Το καλό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι δεν υπάρχουν παιδιά.
  • Ότι τόσους μήνες ασχολούμαστε με το αν θα είναι ή όχι ο Ντάνος στο All Star, το καταλαβαίνω, αλλά με κούρασε, γιατί ο καθένας βγαίνει και λέει το δικό του σενάριο. Τώρα που το σκέφτομαι δεν θα ήθελα να τον δω εκεί. Αντικειμενικά, είναι ήδη ο νικητής των νικητών. Κανείς δεν δοξάστηκε όσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Αν "λυγίσει" για τα πάρα πάρα πολλά λεφτά που στάνταρ του προσφέρει ο Ατζούν, πάω πάσο, αλλά και πάλι, κάπως θα με ξενερώσει μετά από τόσες κατηγορηματικές αρνήσεις του στις κάμερες.

  • Quiz για το τέλος με Dislike μαζί... Ποια παρουσιάστρια διαδίδει ότι τη θέλουν κολασμένα από τηλεοπτικό σταθμό για τη νέα σεζόν, για να πιστέψουν στο κανάλι της ότι είναι περιζήτητη;

    Αυτά αγαπητοί μου!

Ραντεβού την Πέμπτη με τα Likes και τα Dislikes από την Cherī up κι από εμένα με αγάπη.

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR