counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Παρασκευηηηηηή... θέλω να βγω να το φωνάξω γεμάτος χαρά γιατί είμαστε μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, ο καιρός είναι ζεστός, τα μαγαζιά γεμάτα με κόσμο, είτε για αγορές, είτε για διασκέδαση. Οι γιορτές πλησιάζουν και όλα είναι αισιόδοξα...!

Πριν βγείτε κι εσείς, δείτε τα Likes και τα Dislikes - Powered by Cherī up Cosmetics.

Likes

  • O Νικόλας Γιατρομανωλάκης είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος και εξαιρετικός επαγγελματίας που οι περισσότεροι από αυτό τον χώρο τον γνωρίσαμε ως επιτυχημένο στέλεχος του ALPHA και υπεύθυνο για τη στρατηγική επικοινωνία, τις σχέσεις με τα ΜΜΕ, το γραφείο Τύπου και τις δημόσιες σχέσεις του σταθμού, περίπου 10 χρόνια πριν. Στη συνέχεια κατείχε τη θέση του Διευθυντή Marketing & Επικοινωνίας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Από το 2021 ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης είναι Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού. Το πρωί της Παρασκευής τον είδαμε ως καλεσμένο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. «Βγήκα και είπα δημόσια για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό για διάφορους λόγους. Ο κυριότερος είναι γιατί δεν είναι κάτι για το οποίο κάποιος πρέπει να ντρέπεται. Επίσης, δεν θα ήθελα κανείς να νομίζει ότι “σε κρατάω και θα αποκαλύψω” κι επίσης, θεωρώ ότι για μένα είναι πολιτικό θέμα τα δικαιώματα της LOATKI κοινότητας» δήλωσε μεταξύ άλλων. 
  • Η πρώτη σεζόν του "Μαέστρο" ολοκληρώθηκε με το χτεσινοβραδινό επεισόδιο που το παρακολουθήσαμε με κομμένη την ανάσα. Κρατάω το προχωρημένο, απρόβλεπτο και πολύ "σημερινό" σενάριο, τις ωραίες μουσικές του Χατζηδάκη, του Παύλου Σιδηρόπουλου, του Κωνσταντίνου Βήτα και άλλων δημιουργών που πρωτογνωρίσαμε ή θυμηθήκαμε μέσα από τα επεισόδια. Πως να παραβλέψω, επίσης, τις ερμηνείες των ηθοποιών που τους έχω αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μου, την Χάρις Αλεξίου στην παρθενική της εμφάνιση σε σειρά, αλλά και την ερμηνεία της στο φινάλε, πρώτη φορά μετά από την απόφασή της να εγκαταλείψει το τραγούδι.
  • Ο Γιώργος Φειδάς θα υπογράφει από την επόμενη εβδομάδα τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του Open "Η δική μας οικογένεια". Ο Γιώργος και η γραφή του δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι "S1ngles" του είχαν κάνει πάταγο.
  • Ως δημοσιογράφοι εκτιμάμε πολύ τις εκπομπές που βγάζουν ειδήσεις και το "Night out" του Θεοχάρη Ιωαννίδη αναπαράγεται πολύ. Ο Θεοχάρης δε διστάζει να κάνει όλων των ειδών τις ερωτήσεις με ωραίο τρόπο και γι΄ αυτό και οι καλεσμένοι του δεν αποφεύγουν να απαντούν. Στα χτεσινά highlights το φιλί του Αντίνοου Αλμπάνη στον παρουσιαστή "για να γεμίσει αύριο η τηλεόραση φιλιά" όπως χαρακτηριστικά είπε. Μου αρέσει που τα τελευταία χρόνια ο Αντίνοος είναι πιο χαλαρός, πολύ πιο εξωστρεφής, τον βλέπουμε καλεσμένο σε εκπομπές και είναι πολύ επικοινωνιακός.
  • Γέλασα με την απάντηση της Καλομοίρας που παράκουσε την ερώτηση δημοσιογράφου και είπε ότι χρησιμοποιεί ντομάτα και κρεμμυδάκι για να φτιάξει μελομακάρονα. Like και στο χιουμοριστικό βίντεο που ανήρτησε λίγες ώρες μετά σχετικά με το περιστατικό.

Dislikes

  • Προτείνω στη Μέγκι Ντρίο να σταματήσει να βοηθάει τα sites (έτσι δήλωσε προχτές στις κάμερες) και να μην κάνει άλλο δηλώσεις.
  • Άρχισαν οι έλεγχοι -ευτυχώς- μετά από την υπόθεση της Εύας Καϊλή και θα βγουν και άλλα στην επιφάνεια. Τι έχουν να δουν τα ματάκια μας! Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους...
  • Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Νίκος Μουτσινάς είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν μ΄ αρέσει αυτή η "κοντρίτσα" που βλέπω, θα τους προτιμούσα φίλους. Θα ήθελα, για παράδειγμα, να δω τον Νίκο καλεσμένο στο Πρωινό και να το λήξουν.
  • Τι έχουν η ημέρα και οι πλανήτες σήμερα και όλοι συγκινούνται στον τηλεοπτικό αέρα;
  • Δεν απολύεις τον Superman! O Henry Cavill δε θα φορέσει ξανά την κόκκινη κάπα του υπερήρωα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Warner Bros και της DC. Ο ίδιος κοινοποίησε ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Αυτά αγαπητοί μου!

Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την Τρίτη εδώ, στα γνωστά μας λημέρια, με τα Likes και τα Dislikes - Powered by Cherī up Cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR