counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τρίτη (και 13) σήμερα και δεν ξέρω σε τι φάση σας βρίσκω, αλλά το τρέξιμο που έχω κάθε χρόνο πριν τις γιορτές, δεν περιγράφεται. Είναι φυσικά τόσο ωραία όλα, στολισμένη η πόλη, μουσικές ανεβαστικές, αλλά πολλές οι υποχρεώσεις τις εβδομάδες πριν την πολυπόθητη άδεια των Χριστουγέννων.

Μην τα πολυλογώ όμως, γιατί τα Likes και τα Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics σας περιμένουν.

Likes

  • Νικητές στο Asia Express ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου (Fipster) που ήταν από την πρώτη στιγμή οι αγαπημένοι μου παίκτες. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, μου είχε περιγράψει ο Κωνσταντίνος τα ζωύφια (κι όχι μόνο) που έφαγε κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στη Καμπότζη, στο Λάος και στην Ταϊλάνδη που πραγματικά δεν θέλετε να τα ξέρετε... Συγχαρητήρια παιδιά! Το γνωρίζαμε πολλοί στο χώρο ότι κέρδισαν, αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως όλο αυτό το διάστημα, από το τέλος του γυρίσματος του παιχνιδιού μέχρι και τη στιγμή της ανακοίνωσης από τον Πέτρο Πολυχρονίδη, όσες φορές κι αν τους ρωτήσαμε, κανένας από τους δύο δεν το παραδέχτηκε ποτέ. 
  • Οι «Παγιδευμένοι» επιστρέφουν -επιτέλους- στις 16 Ιανουαρίου με νέα συγκλονιστικά επεισόδια, για να συνεχίσουν την ανατρεπτική τους ιστορία. Αλήθεια σας το λέω, μετράω αντίστροφα για εκείνη την ημέρα σαν φαντάρος που περιμένει πως και πως την "απόλυση".

  • Ο Φοίβος είναι από τους πιο σπουδαίους δημιουργούς που έχουμε. Από τη δεκαετία του '90 και μετά έχει γράψει ιστορία με τα τραγούδια του. Και μέσα σε όλη αυτή την τεράστια επιτυχία είναι απόλυτα σεμνός και συνεσταλμένος πάντα. Τη συνέντευξη του "Μίδα της ελληνικής δισκογραφίας" όπως τον αποκαλούν, στη Ναταλία Γερμανού, την είδα live από το στούντιο. Μπορείτε να την απολαύσετε στο ακόλουθο βίντεο:
  • Χαίρομαι πολύ όταν βλέπω ευτυχισμένους ανθρώπους και ένας τέτοιος είναι και ο Ίαν Στρατής που μίλησε στo Happy Day για τη γέννηση της κόρης του, καρπό του έρωτά του με τη Μαίρη Συνατσάκη.
  • Με την ομάδα του FTHIS.GR διασκεδάσαμε στην "Ακτή Πειραιώς" με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Κακοσαίο. Η Νατάσα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι από τις πιο ωραίες, γνήσιες καθαρόαιμες λαϊκές γυναικείες φωνές που έχουμε και την ξέρουμε και την απολαμβάνουμε εδώ και πολλά χρόνια. Ο Γιώργος Κακοσαίος ήταν η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς που στα 22 του χρόνια είναι ένας πολύ καλός τραγουδιστής, επικοινωνιακός επάνω στη σκηνή και όλα δείχνουν ότι θα μας απασχολεί για πολλά πολλά ακόμα χρόνια.
  • Μου άρεσε πάρα πολύ η Gazoza της Άννας Βίσση.

Dislikes

  • Το όνομα "Εύα Καϊλή" είναι το πιο περιζήτητο σε αναζητήσεις αυτή την περίοδο, αφού η ίδια κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Τι ζούμε! Όπως ήταν αναμενόμενο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την καθαίρεσε από αντιπρόεδρο. Αυτή η είδηση με το σκάνδαλο Qatar Gate και την εμπλοκή της Θεσσαλονικιάς πολιτικού, ομολογώ ότι με άφησε άφωνο.
  • Η Λίτσα Πατέρα την έριξε τη βόμβα της σήμερα στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι. Η αστρολόγος που δεν της ξεφεύγει τίποτα και μέσα στα χρόνια μας έχει εντυπωσιάσει με όσα λέει (βλέπε κορονοιός) σχολίασε προβληματισμένη ότι "Εκείνη είναι Λιονταρίνα και εκείνος είναι Παρθένος του δευτέρου δεκαημέρου με τον Ποσειδώνα από πάνω του και δεν θα πάνε καλά μακροπρόθεσμα". Dislike όχι φυσικά στην κυρία Λίτσα μας, αλλά στο γεγονός ότι δεν θα τα πάνε καλά. Ναι ναι...Το είπε η Πατέρα παιδιά, το βλέπω να έρχεται...

  • Τελευταία ακούω συνεχώς για φίλους και γνωστούς που νοσούν με κορονοιό. Ας φυλαχτούμε όσο πλησιάζουν οι γιορτές γιατί σε συνδυασμό με τον καιρό και τις ιώσεις που κυκλοφορούν είναι περίεργη περίοδος. Με κορονοιό και ισχυρά αναπνευστικά προβλήματα και ο Πέτρος Φιλιππίδης σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1.
  • Έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος αθλητικογράφος Γιάννης Διακογιάννης. Παρουσιαστής της "Αθλητικής Κυριακής" από το 1966 ως το 1983 και όχι μόνο, έχει συνδέσει το όνομά του με το συγκεκριμένο είδος δημοσιογραφίας όσο κανένας άλλος. Καλό ταξίδι.

Αυτά αγαπητοί μου!

Ραντεβού την Παρασκευή με τα νέα Likes και DislikesPowered by Cherī up.

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR