counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Παρασκευή παιδιά! Υπάρχει ωραιότερη ημέρα; Έρχεται το Σαββατοκύριακο όπου όλοι παίρνουμε μια ανάσα ξεκούρασης και μπορούμε να βγούμε, να δούμε φίλους, να διασκεδάσουμε, ή να δούμε ταινίες, κάποιοι να δουλέψουμε.

Πρώτα απ' όλα όμως, ας δούμε τα Likes και τα Dislikes των ημερών εννοείται Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Κυκλοφόρησαν χτες τα πρώτα τρία επεισόδια του ντοκιμαντέρ "Χάρι & Μέγκαν", ενώ τα υπόλοιπα θα τα δούμε στις 15 Δεκεμβρίου. Από το πρώτο φλερτ μέχρι το... "αντίο" στη βασιλική ζωή, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια παγκοσμίως μοιράζεται μαζί μας προσωπικές του στιγμές. Όταν όλος (σχεδόν) ο κόσμος έχει δει το "The Crown" πως να μην θέλει να δει ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές να κάνουν αποκαλύψεις;
  • Το τραγούδι "Ελεύθερος" του Κωνσταντίνου Αργυρού ακούστηκε στο ημίχρονο του αγώνα των Μπακς με τους Σακραμέντο Κινγκς, που ήταν αφιερωμένος στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στο κέντρο του γηπέδου βρέθηκαν τσολιάδες, "Αμαλίες" και βρακοφόροι οι οποίοι χόρεψαν την πολυπλατινένια επιτυχία.
  • Καινούρια εκπομπή μαγειρικής στον ΑΝΤ1 θα βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα με τον Πέτρο Συρίγο και τον Μύρωνα Στρατή. Ο Πέτρος, εκτός από ξάδερφος, είναι εξαιρετικός μάγειρας. Έφαγα και προχτές στο μαγαζί του στη Νέα Σμύρνη και ειλικρινά ξετρελάθηκα. Ο Μύρωνας Στρατής ασχολείται τα τελευταία χρόνια εκτός από τη μουσική και με τη μαγειρική με πολύ όρεξη και πάθος. Γνωριζόμαστε αμέτρητα χρόνια και από την πρώτη καραντίνα και μετά βλέπω τα foodie βιντεάκια του στο Instagram και τα σπάνε. Καλή αρχή παιδιά!
  • Την Τετάρτη παρουσίασα την τελετή έναρξης του Greek Santa's Village στο θέατρο Βράχων στον Βύρωνα, όπου έχει στηθεί για 33 ημέρες το πρώτο ελληνικό χωριό του Άη Βασίλη. Είδα πολλά, χαρούμενα πρόσωπα από μικρούς, αλλά και μεγάλους κι όχι μόνο από την περιοχή. Τι καλύτερο για την εορταστική περίοδο; Στη φωτογραφία είμαστε μαζί με τον πρωταγωνιστή των γιορτών, τον Άγιο Βασίλη και με τους Δημάρχους Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη και Δάφνης- Υμηττού Τάσο Μπινίσκο.

  • Λίγες ώρες μετά, πήγα να δω τις "Μέλισσες" στην πολλαπλή απονομή των πλατινένιων και χρυσών επιτυχιών τους. Για εμένα είναι μακράν το καλύτερο συγκρότημα τα τελευταία αρκετά χρόνια. Εκεί ήταν και η Δέσποινα Βανδή που συνεργάζεται μαζί τους φέτος και δεν σταμάτησε να χορεύει με τα τραγούδια τους, οι γονείς του Χρήστου Μάστορα, η αδερφή του και στο διπλανό τραπέζι, διακριτικά, η σύντροφός του Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

  • Μόλις μάθαμε ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς. Δείτε πως το ανακοίνωσαν...

  • Στο χτεσινό επεισόδιο του "Maestro" το τραγούδι που κυριάρχησε ήταν αφιερωμένο στην αγάπη. Οι πρωταγωνιστές μπαίνουν στην τελική ευθεία για το μουσικό φεστιβάλ που θα γίνει στο νησί. Στις πρόβες είδαμε τον Αντώνη (Ορέστης Χαλκιάς) να ερμηνεύει μια υπέροχη διασκευή του τραγουδιού "Τυχερό Αστέρι", συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης. Πολλοί αναρωτιόταν στα social media αν είναι νέο τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για τη σειρά, άλλοι βέβαια γνωρίζαμε την αισθαντική μπαλάντα του Κωνσταντίνου Βήτα. Ευχαριστούμε Χριστόφορε που, εκτός των άλλων, μας υπενθυμίσεις ωραία τραγούδια.

Dislikes

  • Ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε ότι το Love Island και το GNTM είναι τα δύο μεγάλα βατερλό της τηλεόρασης. Συγκρίνει την αισθητική των δύο; Άτοπο. Συγκρίνει την τηλεθέασή των δύο παιχνιδιών; Επίσης άτοπο. Για τον Γιώργο Καράβα σχολίασε ότι είναι ωραίο παιδί, αλλά δεν βλέπει κάτι άλλο σε αυτόν και του χρόνου θα ψάχνει για δουλειά... Μιλάμε μελιστάλαχτος όπως πάντα.
  • Έβλεπα θέμα σε εκπομπή με τίτλο "Εκτός ΣΚΑΪ ο Άκης Παυλόπουλος", γούρλωσα τα μάτια και σκέφτηκα "τι άλλο πια θα γίνει εκεί στο Φάληρο;" και τελικά εννοούσαν ότι βρίσκεται... εκτός του εσωτερικού parking! Δεν μπορώ να πω κάτι...Εμπνευσμένο, απλά για λίγο τρομάξαμε. 
  • Κι άλλος χωρισμός "έσκασε". Τζώνη Καλημέρης και Χριστίνα Κοντοβά. Τη Χριστίνα Κοντοβά δεν τη γνωρίζω προσωπικά, αλλά τους έβρισκα πολύ ταιριαστούς. Οι ίδιοι ξέρουν σίγουρα καλύτερα από κάθε άλλον. Τους εύχομαι τα καλύτερα.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" και την Τρίτη εδώ με την Cherī up cosmetics για τα νέα Likes και Dislikes.

Φιλιά πολλά!

Χρήστος

Instagram @christoskoutras 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR